2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بفروشم😭

1877 بازدید | 135 پست

بچه ها خواهش میکنم قضاوتم نکنید

امروز به شوهرم یه پیشنهادی دادن یه خانمی گف ۱۳ ساله بچه دار نمیشن و دنبال کسی هستن که بچه بیاره و بده بهشون و اونا هم در قبالش ۳ یا ۴ میلیارد میدن باید ب تفاهم برسیم نصفش رو وقتی باردار بشی نصف دیگش بعد به دنیا اومدن بچه من و شوهرم نه خونه واسه خودمونه ن ماشین داریم و شوهرمم از کار اخراج کردن و دنبال کاره این بهترین راهی هست ک بتونیم خونه و ماشین دار بشیم از یه سمت خیلی عذاب وجدان دارم ولی باز میگم خیالم راحته ک بچم توی ناز و نعمت و ثروت بزرگ میشه و ماهم صاحب یه چیزی میشیم بعد دوباره بچه دار میشیم وگرنه با این وضعیت نمیتونیم هیچوقت بچه دار شیم 🥲 نهایتش اینه ک تو بیمارستان مستقیم بچرو بگیرن و ما نبینیمش وگرنه ورق برمیگرده 

از طرفی این خانم و اقا افغان هستن ولی اینجا زندگی میکنن و شوهرشم تو شهر ما سورتینگ داره ولی فک کنم بچه رو ک بگیرن برگردن کشور خودشون 

نمیدونم کارم درسته یا نه ولی واقعا تو وضعیت بدی هستیم شوهرمم پولی باید داشته باشه تا بتونه مغازه بزنه

واقعا نمیدونم چه راهی بهتره😭🥲

باش

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یعنی نفرینت میکنم بخدا اگه اینکارو بکنید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم خدا کمکت کنه ولی قانونی نیست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

تو فقر دست و پا بزن ولی این کارو نکن بخصوص ک طرف افغان باش۶

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است