2777
2789
عنوان

یه لحظه وقتتوبده جای خواهرم بیا درد و دلمو گوش کن خاهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 43 پست

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه سخت عزیزم امیدوارم خدا در زودترین زمان ممکن همه ی مشکلاتتو  حل کنه 

ولی همه مشکل دارن فکر نکن خدا فراموشت کرده، حکمت کاراشو منم خیلی اوقات نمیفهمم 😔

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
اومده دردودل عزیزم میشه منطقی نباشی الان؟؟

خواهش میکنم پای خدا رو وسط نکشید یعنی چی؟همه چیز تقصیر خداست بشینه درد دل کنه اما اسم خدا رو نیاره بندازه گردنش گردن بگیره کارای خودشو...

انشالله به حق آبروی بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا س..  خداوندمهربان بچه ی گلتو شفابده..بهت آرامش وصبربده وزندگی روی خوششوبهت نشون بده خواهرعزیزم.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
با دیدنش هر روز میمیرم

مادر شوهر من ناشنواست.مثل شاه زندگی میکنه. خدا حکمتی دیده. کمکش کن درس بخونه علم پیشرفت کرده براش راه چاره پیدا میشه. بجای حرص خوردن و به مرگ فکر کردن فکر اینده اش باش وکمکش کن 

استارتر منم هفت ساله ازدواج کردم مادر نشدم 

دو تا سقط داشتم 

شوهرم پارسال بیکار شد پک عید با بدبختی و کلی قسط بعد چند ماه با فروش طلاهام مغازه زدیم و نداشت واسمون مجبور شدیم مغازه رو جمع کردیم فکرشو بکن طلا کشید بالا کلی ضرر

مادر من و پدر همسرم هردو سکته کردن همزمان تو دو تا بیمارستان بودیم تو اون بدبختیامون

ماشینمون صفر بود تصادف کردیم

آرزوی مرگ میکردم یه زمانهایی بخدا آرزوی مرگ واقعی هاااا خودمو شوهرم هردو دعا میکردیم بمیریم

بی پولی بدهی و تماس گرفتن برای بدنیا ما هم نداشتیم پرداخت کنیم 

از ضامنامون کم میکردن 

ولی داره میگذره 

هرکسی به نوعی داره امتحان میشه  برای شما هم تموم میشه 

استارتر منم هفت ساله ازدواج کردم مادر نشدم دو تا سقط داشتم شوهرم پارسال بیکار شد پک عید با بدبختی و ...

امتحان من خیلی سخته قبول دارم اما یه وقتایی ادم کم میاره

مادر شوهر من ناشنواست.مثل شاه زندگی میکنه. خدا حکمتی دیده. کمکش کن درس بخونه علم پیشرفت کرده براش را ...

میشه بگی ارتباطش باهات چجوری هست شوهرش و بچهاش سالمن؟