2777
2789
عنوان

پس اگر دختر عاشق بشه باید چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 42 پست
زمان بش بده بزا اروم شهاگه دیدی خیلی گذشت و پیامت نداد ب نظر من بیخیالش شو

واقعا نمیدونم چیکار کنم وابسته شدم متاسفانه 😑

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309
خیلی جالب نبود تحت یه شرایطی اون حرفو زدم اونم سریع بهش برخورد و قهر کرد اونم بزرگش کرده

خب از روی همین چیزا باید طرفتو بشناسی!!

حتما باید ازدواج و چند مدت زندگی کنی تا بشناسیش؟؟

کسی که یه چیز یا یه ایراد رو بزرگ میکنه پس ادم شاقی نیست که فکرتو اینچنییین مشغول کنه

🧔اقا هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردسترس باشه اما کمرنگمیخاد ب پسره بفهمونه عاشقشهباید با سیاست بره جلو

بیا ب منم راهنمایی بده، اکسم استوریای واتساپمو نگا میکنه شمارمو داره ولی دریغ از یه پیام چجوری بکشونمش پیوی چیکار کنم؟ 

بیا ب منم راهنمایی بده، اکسم استوریای واتساپمو نگا میکنه شمارمو داره ولی دریغ از یه پیام چجوری بکشون ...

من با چالش ناشناس کارامو راه میندازم😂🥲

شاید روش نمیشه شایدم غرورش نمیزاره

چالش ناشناس بزار همه رو هاید کن جز اکست ببین پیامی نمیزاره

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

خب از روی همین چیزا باید طرفتو بشناسی!!حتما باید ازدواج و چند مدت زندگی کنی تا بشناسیش؟؟کسی که یه چی ...

درسته ولی خب هر کسی اخلاق بدی داره 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309
فرض میکنیم پیام گذاشت، بعدش چی میشه!؟

بعدش پیامشو میفرسی براش

میگی ط همچین پیامیو گذاشتی؟

بعد خدش اگه دوست داشته باشه سر بحثو یواش یواش وا میکنه

شروع کننده نیسی دیه چون اولین پیامو اون تو ناشناس گذاشته

اکه گفت نه خیت میشم، نه این ب درد نمیخوره من میخام یه جوری باشه ک من غرورم حفظ بشه انگار اون اومده ب پام بیوفته

اکه گفت نه خیت میشم، نه این ب درد نمیخوره من میخام یه جوری باشه ک من غرورم حفظ بشه انگار اون اومده ب ...

اگه حس داشته باشه نمیگه نه عزیزم

بعد اگه اکسته و هنو پیام نداده فک نکنم پیام بده دیه

اگه هم بده زمانی میده ک انتظارشو نداری و فراموشش کردی