جانان۱۳۷۸ مدیر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 عنوان دعاروانداختم توآب ظرفشویی | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 45 پست یعنی باطل نمیشه باید مینداختمش تو آب روانحالا چه خاکی به سرم بریزم میگن بدتر میشهبندازی تو ظرفشویی دیروز | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جانان۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 باید هر دو تا رو حل میکردی تو آب کامل حل بشه بعد میریختی تو آب روان حالا هم اشکال ندارن اونی که با خ ... اونمانداختم رفته
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2834 اونمانداختم رفته میشه بپرسم چرا گرفتی و از چه جور آدمی گرفتی صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
آفرود عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 2054 یعنی غیر طبیعی عزیزم شما سر در میاری؟منم گرفتم گفت قرآنیه...ولی از قم زدم پرسیدم گفتن گناه واینا موکل دارن.حالا میخوام بندازم
جانان۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 میشه بپرسم چرا گرفتی و از چه جور آدمی گرفتی والا رفتم پیش یه عطاری خیر ندیده کف دست نگاه میکردیه مرضی داشتم رفتم دارو گیاهی بده مثلا نگاه کرد گفت سنگینی داری شماره داد زنگ زدم طرف اینارو فرستاد
جانان۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 عزیزم شما سر در میاری؟منم گرفتم گفت قرآنیه...ولی از قم زدم پرسیدم گفتن گناه واینا موکل دارن.حالا میخ ... توروخدا نرو سمت این چیزا من یه غلطی کردم توش موندمعذاب وجدان دارم
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 407 عزیزم شما سر در میاری؟منم گرفتم گفت قرآنیه...ولی از قم زدم پرسیدم گفتن گناه واینا موکل دارن.حالا میخ ... نه عزیزم همه ی اینا کلکه چیزی بنام طلسم قزآنی نداریم همه ی طلسم ها شیطانین و باید انداخته بشه تو چشمه چیزی
جانان۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 میشه ببینم دیدین شما چیکارکنم یعنی مشکل میشه برام
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2834 والا رفتم پیش یه عطاری خیر ندیده کف دست نگاه میکردیه مرضی داشتم رفتم دارو گیاهی بده مثلا نگاه کرد گف ... اعتناد اکن انقد سریع به آدما اگر مشکلی هم باشه فقط با نماز و نزدیک شدن به خدا برطرف میشه. مگه این که یه آدم خوب و پاکی باشه سید باشه فقط به خاطر خدا بنویسه به نظرم اون یکی رو هم بزار تو آب روان حل بشه صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 407 دیدین شما چیکارکنم یعنی مشکل میشه برام بنظرم اگه اینی که عکسش رو داری هنوز بنداز تو چشمه اگه دوتاش رو انداختی تو ظرفشویی که دیگه هیچی
جانان۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 نه عزیزم همه ی اینا کلکه چیزی بنام طلسم قزآنی نداریم همه ی طلسم ها شیطانین و باید انداخته بشه تو چشم ... الان برا من چجوری درست میشه ؟دوره پاکسازی خوبه ؟
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2834 عزیزم شما سر در میاری؟منم گرفتم گفت قرآنیه...ولی از قم زدم پرسیدم گفتن گناه واینا موکل دارن.حالا میخ ... نرین طرف این چیزا مشکلتون شاید در کوتاه مدت برطرف بشه ولی بزرگ تر میشه و بر میگرده صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 407 الان برا من چجوری درست میشه ؟دوره پاکسازی خوبه ؟ بنظرم با کندور و سرکه و مریم گلی خونت زو پاکسازی کن و همیشه تو خونت قرآن بذار پخش شه
جانان۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 1405 بنظرم اگه اینی که عکسش رو داری هنوز بنداز تو چشمه اگه دوتاش رو انداختی تو ظرفشویی که دیگه هیچی ندارمکه انداختمش رفت دیگه فقط میخوام بدونم مشکل ایجاد میکنه برام یانه
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 407 ندارمکه انداختمش رفت دیگه فقط میخوام بدونم مشکل ایجاد میکنه برام یانه ممکنه بکنه برای همین با چیز عایی که گفتم خونت زو پاکسازی کن و همیشه تو خونت قرآن پخش کن
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 2834 ندارمکه انداختمش رفت دیگه فقط میخوام بدونم مشکل ایجاد میکنه برام یانه نماز اول وقت و توکل به خدا اگه مشکلی باشه برطرف میشه فقط نماز صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀