2777
2789

خونریزی شدید هم دارم

دکتر سه روز هرروز بتا می‌نویسه برم دکتر دیگه

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

دوسه روز دیکه تکرارش کن باز 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دو رو توی یه آزمایشگاه دادی ؟ چون میخوای مقایسه کنی حتما باید یه آزمایشگاه بدی ، توی دو روز حداقل باید یک و نیم برابر میشد که نشده ، احتمالا داره سقط میشه اما حتما به دکترت بگو یه سونو برای اینکه چک کنی ببینی خارج از رحمی هست یا نه حتماااااا برات بنویسه ، خودتم اگر درد شدیدی داشتی حتما برو بیمارستان 

هر دو رو توی یه آزمایشگاه دادی ؟ چون میخوای مقایسه کنی حتما باید یه آزمایشگاه بدی ، توی دو روز حداقل ...

نه دوتا آزمایشگاه متفاوت از دادم 

دکتر از زیر سونو کرد گف دوشنبه باز بیا بتا اگه اینجوری باشه انگاری خارج رحم هست

هر دو رو توی یه آزمایشگاه دادی ؟ چون میخوای مقایسه کنی حتما باید یه آزمایشگاه بدی ، توی دو روز حداقل ...

شما بتا اولی چند بودی 

نه دوتا آزمایشگاه متفاوت از دادم دکتر از زیر سونو کرد گف دوشنبه باز بیا بتا اگه اینجوری باشه انگاری ...

اشتباه کردی توی یه آزمایشگاه آزمایش بده اینجوری که نمیشه مقایسه کرد 

اشتباه کردی توی یه آزمایشگاه آزمایش بده اینجوری که نمیشه مقایسه کرد

پس دوشنبه بازم برم آزمایشگاه امروزی 

میخواستم ببرم دکتر دیگه ببینه من چند روزه خونریزی دارم دریغ از ی شیاف یا قرص همش میگه از بده چند روز دیگر بیا

بتا کم میره بالا و خونریزی دارید و در نهایت دفع میشه با شرایطی که گفتید احتمالش هست

خودش دفع میشه 

ی هفتس میرم این دکتر ی شیاف یا قرص برا خونریزیم نمیدع همش میگه آزمایش تکرار کن بیا