2777
2789
عنوان

شما روتون میشه پدرتون رو ببوسین

156 بازدید | 25 پست

تو خانواده من این رو بد میدونن فقط میگن بعد بالغ شدن دختر پدر میتونه سر دختر رو ببوسه 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

نه بد نمیدونیم من خجالتیم بابام منو میبوسه ولی من خجالت میکشم 🙂

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اجازه بده نپذیرم😐😐😐

خود منم قبول ندارم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اره خیلی اونم خیلی دوست داره بوسم کنه 😂😂

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

چرا روم نشه 

خانواده شما حرف خدا هم قبول ندارن😑

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

ماشالله انقدر با بابام رابطه دوری داشتیم که خجالت میکشم ولی روبوسی میکنیم بابامم منو میبوسه 

چقدر بدم میاد مردا فقط پیشونی دخترشونو میبوسن

بابابزرگ منم همینه روبوسی نمیکنه پوشینومیمونو بوس میکنه