2777
2789
عنوان

آزمایش بکارت منفی در اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پاره که نمیشه تهش شاید خراش باشه که اونم با تشخیص دکتر مشخص میشه

خراش یا چیز دیگه ای رو نمیدونم 

ولی اونجا به من گفتن احتمالش هست باید بپوشی این شورت رو 

دکتر پرشکی قانونی تشخیص میده احتمالا ولی فکر کنم زمانش مهمه

واای فوبیای اینم افتاد به جونم چنسال پیش رفتم موج های آبی تا چن روز سوزش داشتم تو یکی از سرسره ها واقعا فشار آب زیاد بود وای نکنه منم مث دوستت شده باشم😖 وای یه استرس لحظه ای بهم وارد سد🤧

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

واای فوبیای اینم افتاد به جونم چنسال پیش رفتم موج های آبی تا چن روز سوزش داشتم تو یکی از سرسره ها وا ...

ما همه اینطور بودیم منم سوزش داشتم مخصوصا تو سقوط آزاد خیلی بد بود برا همین میگم شاید ممکنه

آزمایش بکارت منفی نداریم.نمیدونم تاپیک واقعیه یا نه ولی همچین چیزی نمیشه.با آب بازی و ضربه این مدلی ...

من زیاد نمی‌دونم دیگه چیزی که خودشون گفتن رو دارم اینجا میگم حتی مامانم هم گفت اصلا جوابشون نده اینا یه کاری کردن خودشون میدونن

ما همه اینطور بودیم منم سوزش داشتم مخصوصا تو سقوط آزاد خیلی بد بود برا همین میگم شاید ممکنه

دقیقا اصلا افتضاحه واقعا نکنه طوری شده باشه استرس گرفتم ولی من خونی ندیدما فقط سوزش داشتم تا چن روز🤧

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️