2777
2789
تنها حسرت های زندگیم ، یکی نمرات داغون راهنمایی ، و یکی ای کاش پدرم کمی ملایم تر باهام رفتار میکرد ، ...

دومی بیشتر از همه اذیتم میکنه ، چون پدرم الگوی من توی زندگیم بود و توی کل انتخاب هام نظر پدرم در الویت قرار داشت ولی پدرم هیچوقت منو الویت خودش قرار نداد ، همیشه دختر عمو هام و فامیلی پدری الویت بودند

بهش بگو ، خیلی از اقایون از این کارا بلد نیستن ، شاید بنده خدا نمیدونه باید چیکار کنه ، صحبت حلال بی ...

بخدا هزاران بار گفتم از دو سه روز پیش با شوخی گفتم...حتی امشب جدی گفتم هیچ.‌.وضع مالیش هم در حد ی هدیه کوچیک هس 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان که دیگه گذشته ، ولی میتونین با یه جشن دوتایی یه کمی از اون حسرت رو جبران کنین

یک سال بعد از اینکه اومدم خونم ،لباس عروس پوشیدم عکس گرفتم ولی من دلم میخواست اول زندگیم تجربه کنم

بخدا هزاران بار گفتم از دو سه روز پیش با شوخی گفتم...حتی امشب جدی گفتم هیچ.‌.وضع مالیش هم در حد ی هد ...

نمیدونم چی بگم ، برای یه خانم همون یه هدیه ی کوچولو هم غنیمته ، به مادرشون بگین باهاشون صحبت کنن ، بلاخره یه راهی هست ، میتونین با شماره تلفن مشاوره های شبانه روزی تماس بگیرین ، کاملا رایگانه و ازشون کمک بگیرین

یک سال بعد از اینکه اومدم خونم ،لباس عروس پوشیدم عکس گرفتم ولی من دلم میخواست اول زندگیم تجربه کنم

درک میکنم ، من خودم عروسی و عقدم یکی بود ( یه جشن خیلی کوچیک) ، یعنی نه خودم نه همسر دوست نداشتیم عروسی بگیریم و نگرفتیم ، ولی به جاش یه سفر حج رفتیم ، و اونقدر دلچسب بود که دیگه حسرت نگرفتن عروسی به دلم نموند

برین خدارو شکر کنید همین که تنت سلامتی دیگه حسرت نخوریم بسه بقیه بیخیال بازم شکرخدا حالم خوب شده وفقط صبر کنم سه سال حسرت اینه خدا چرا قدر خندها وسلامتیم رو بیشتر ندانستم

برین خدارو شکر کنید همین که تنت سلامتی دیگه حسرت نخوریم بسه بقیه بیخیال بازم شکرخدا حالم خوب شده وفق ...

اطرفیان نمیزارن ، و گرنه ما غلط بکنیم ناشکری کنیم ، من دو تا حیرت دارم که هر دو مقصر هاش کسایی بودن که ارتباط نزدیکی با من داشتن😭