2777
2789

یک روز با من خوبه یک روز بده 

هیچوقت احساس یکسانی باهام نداشته 

دیشب جلوی جمع تو یلدا فقط شوهر من گفت میشه بخاطر وام ازدواج طلاق بگیریم دوباره ازدواج کنیم 

داداشم گفت نه اصلا دیگه با ما ازدواج نمیکنن 

داماد مون و اون یکی داداشمم هیچی نگفتن 

این مثل دله های مسخره اینو گفت و من خیلی خجالت کشیدم 

حالا امروز تولدشم بود من هیچ کاری نکردم چون چند روز خیلی اذیتم کرده

ولی اون تبریک روز زن فرستاده

😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ناراحت نباش ؛ حرفش از نظر من زشت بود و اگه باعث ناراحتی تو شده باید هم اون پیش قدم بشه برای بدست آور ...

نه بابا این اینقدر پرو یه از نظر اون هیچوقت خودش مقصر نیست من بدم ولی خواهرمم دیشب گفت حرفش بد بوده عروسمونم نگام کرد 

چه زود رنجی فداتشمقشنگ معلومه شوخی کردن.مردا اکثرا از این شوخیا میکنندباور کن اکثر شون منظوری ندارند

خوردم کرد 

جو جالبی درست نشد 

تو خونه بگه ناراحت نمیشم 

خوردم کرد جو جالبی درست نشد تو خونه بگه ناراحت نمیشم

خودشیفته است؟ اگه اینجوری که خودت باید از خودت تعريف کنی و اعتماد به نفست رو با هر زحمتی شده درست کنی

چون خودشیفته فقط طرف مقابلش رو خورد میکنه و احساس بدی هم نمیگیره

خودشیفته است؟ اگه اینجوری که خودت باید از خودت تعريف کنی و اعتماد به نفست رو با هر زحمتی شده درست کن ...

اره عزیزم دقیقا همچین ادمی هست بهشم گفتم خود شیفته هستی 

اره عزیزم دقیقا همچین ادمی هست بهشم گفتم خود شیفته هستی

خدا بدادت برسه. من که دلم از شوهرم خونه ( خودشیفته است) هیچ وقت کاراش رو که باعث خون به جگر شدن منه ؛ به عهده نمیگیره تازه با دعوا و داد میگه تو مقصری و قهرم میکنه. شورای مردم از دلشون در میارن؛ من به دلم موند یه بار بیاد بگه عزیزم چرا ناراحتی.  همیشه اون طلبکاره

خدا بدادت برسه. من که دلم از شوهرم خونه ( خودشیفته است) هیچ وقت کاراش رو که باعث خون به جگر شدن منه ...

قربون دهنت اینم دقیقا همینطوریه 

حتی یکبار نشده بگه مقصره 

همیشه من یا بقیه مقصرن

هیچی دیگه در کنار اینا نابود شدیم

نه راه فرار هست نه راه موندن 

من که ۱۳ سال گذشته نتونستم کنار بیام هرچقدرم پیجای روانشناسی رو نگاه میکنم میگن اینجور ادما رو راحت نمیشه کنارشون زندگی کرد روحیه قوی میخواد اهمیتی ندی بهشون که من یکی ندارم