2777
2789
عنوان

داداشم عقد کرده الان اومده میگه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 4080 بازدید | 97 پست

از قبل نگفته بود ی دفعه عقد کرد ؟ 

ما هم یکی از فامیلا ۲ سال دعوا داشت اخر سر خانواده پسر راضی نشدند خودش رفت تنها عقد کرد با خانواده دختر بودن فقط

ولی بعد ۷ سال هم جدا شدند انگار نه انگار که عشق و عاشقی بود داد و دعوایی بود سر رسیدن اینا به هم

عزیزم خب دیگه دوست بوون حتما همو میخاستم دخترم اگر مطلقه باشه که اجازه پدر نمیخاد برا ی مادر خیلی سخته انگار همیشه به دلش میمونه که عقد پسرش نبوده از دست این بچه ها بیشتر ازاینکه آدمو شاد کنن غصه به آدم میدن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تبصره زیاد داره اصلا نمیدونم خانواده دختره می‌دونن یا نه

لابد توقع عروسی با شکوهم دارن ازتون

حالا که اینقدر مستقلن خودشون بریدن و دوختن خودشون هم جشن بگیرن 

یهو داداشت بچه اش می‌آورد نشونتون میداد بعد این مدت

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
از قبل نگفته بود ی دفعه عقد کرد ؟ ما هم یکی از فامیلا ۲ سال دعوا داشت اخر سر خانواده پسر راضی نشدند ...

همیشه همینه علی الخصوص مرد

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝

چه عجیبه اینجا

حالا اگه یه دختر ۲۰ ساله تاپیک زده بود با یه پسر ۳۱ ساله نامزد شدم از در و دیوار کامنت میریخت که وای بچه ای کوچکی برو دنبال مستقل شدن

حالا که خواهر شوهر تاپیک زده بخاطر عروس ۲۰ ساله

دارن میگن مگه سنش چشه!!!

من عکس دختر رو تو تاپیک قبلیات دیدم خودرایی خیلی ساده و خوشگل. مبارک خوب از قبل میدونستید  حتما هی. صبر کرده   سر لج افتاده برادرت 

شاید خانواده دخترم در جریان نیستن  یا راضیشو ن کردن 

والا داداش منم با کسی ازدواح کرد که خانواده مخالف بودن

اما دیگه به این شوری نبود یکسال قهر کرد که خانواده قبول کردن

برن خواستگاری، روز عقد هم خانواده ی عروس خیلی خوشحال بودن که خوب تیکه ای تور کردن ما انگار عزا گرفته بودیم هیچ وقت چشمای قرمز مامانمو فراموش نمیکنم روز عقد داداشم. دیگه گذشت ما هم کنار اومدیم زندگی خودشه با اینکه بعدا بهش ثابت شد چرا پدرم و مادرم مخالف بودن الان هم هر اختلافی پیدا میکنه خودش باید حل کنه جرات نداره بگه چون میگن ما که بهت گفتیم اشتباه خودت بوده پس بکش، خیلی زود شکسته شد هم فشار اقتصادی که روشه هم کارای خانواده ی زنش. شما هم مجبورین کنار بیایین کاملا درکت میکنم

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
اینجا همه اروپایی هستن دختر پسر ۱۳ ساله دوست پسر دختر داشته باشه به خودش مربوطه بکارت اصلا مهم نیس ...

دقیقاً ،ومیگن گذشته طرف بخودش مربوط،نمیدونم آخه دختروپسری که دست به هرکاری زدن چرانباااید گذشتشون مهم باشه؟؟؟؟ مگه اینا وقتی می‌خوان بندکسی بشن یه شبه میرن و یه آدم دیگه برمیگردن؟اینا همون آدمها هستن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر