2777
2789
عنوان

این الان بامبول دراورد بیشعور⁉️

72 بازدید | 8 پست

به ارایشگر یه تومن بیعانه داده بودم واسه خدمات دیگ پشیمون شدم گفتم پس بده و شماره کارت فرستادم ساعت تقریبا 4 ، حالا الان بهش زنگ زدم گف پول کارت ب کارت کردم امروز نمیشه بفرستم مگر فردا رفتم سالن بفرستم

بامبول دراورد؟ من چ غلطی کردما اصن پولو بهش دادم قبل کار

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدری درمیاره که یه تومن شما براش هیچه و نخواد خودش رو خراب کنه

چی بگم والا 

انقدر حوادثای عجیب غریب شنیدیم ک ب چشامونم دیگه اعتماد نداریم

حالا فردا پولو بده شرطه واقعا نمیدونم چرا یا راست گفت یا دروغ

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اینقدری درمیاره که یه تومن شما براش هیچه و نخواد خودش رو خراب کنه

ربطی نداره ها من آرایشگاه رفتم دو بار ۹۵ تومن کشید هر چی گفتم دو بار کشیدی گفته نه اون نا موفق بود الکی میگف از حساب من کم شده بود رسید ناموفق هم نداد بهم واسه ۹۵ تومن دزدی کرد واسه یه تومن که ....البته آدم با آدم فرق میکنه ولی ربطی نداره چون ارایشگره درآمدش زیاده دزدی نکنه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
ربطی نداره ها من آرایشگاه رفتم دو بار ۹۵ تومن کشید هر چی گفتم دو بار کشیدی گفته نه اون نا موفق بود ا ...

شما گردش حسابت رو نشونش میدادی تا متوجه بشه نمیتونه سرت کلاه بزاره

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.