2777
2789
عنوان

خانوما یلحظه میاین غش کردم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 263 پست
دلم گرفت برو خوب شو با انرژی بیا واقعا ناراحت شدم🤦‍♀️

هر کسی روزای سخت داره قشنگم انشاالله میگذره 🧡🌻

ناراحت نشو  گلی لطفا تگ کردم که ناراحت نباشید ازم😘❤️

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

رفتم دکتر مغز و اعصاب دیگه انقد پول دادم نزدیک ۱۰ مل دعا کن قرصا اثر کنن زودتر 💔💔

انشاالله گل من حالت خوب میشه قشنگم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین کارو میکنی گلمامیدوارم هر جا هستی موفق باشی💖💖💖💖💖

قربونت بشم عریزم مرسی❤️🌻

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

هر کسی روزای سخت داره قشنگم انشاالله میگذره 🧡🌻ناراحت نشو گلی لطفا تگ کردم که ناراحت نباشید ازم😘❤ ...

فدات شم 

اشکال نداره 

امیدوار با حال خوش برگردی 🧚‍♀️

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

عزیزدلمممان شاءاللهه 🥲 برو در پناه خدا عزیزومخیلی مراقب خودت باش 💚😘

چشم عزیزم

خیلی دوستت دارم 

فعلا❤️

فدات شم اشکال نداره امیدوار با حال خوش برگردی 🧚‍♀️

انشالله 

فعلا ❤️🌻

@ملکه455منم @زن_ممدقولی @tanhaye1402 @چرچیلمم @ihmk2 مدتی از سایت میرم از مجازی فاصله بگیرم🧡🌻

منم شاید رفتم

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بهترین کارو میکنی گلمامیدوارم هر جا هستی موفق باشی💖💖💖💖💖

جواب منو ندادی

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

از صبح هی میگفتم ول کن ول کندیگه دیدم ول نکردی و دیدی که من چقدر حالم بد بود بازم ول نکردی

ولی من پشت سرت حرف نزدم بخدا

من فقط اومدم بینتون رو خوب کنم دیدم نه داستان بدتر از این حرفاس

پیام های پسره رو دیدم توپیدم بهش ولی من اصلا کاری به تو نداشتم

من حرفی زدم به تو یا حرفی شنیدی ازم؟یا کاری کردم دلخور بشی؟

الان مثلا میان از شماها تو ناشناس من میگن باید باور کنم؟

مثلا یکی اومده گفتی (چند روز پیش) هه کیف کردم دوستتون به همتون گفت بچه گفتم کدوم دوستمون گفت مریم جونتون

مثلا من بیام اینارو باورکنم؟من حتی به خودش هم‌نگفتم 

پس توچرا حرفای دورغ بگی رو باورمیکنی 

ولی من پشت سرت حرف نزدم بخدامن فقط اومدم بینتون رو خوب کنم دیدم نه داستان بدتر از این حرفاسپیام های ...

من شنیدم گفتی من با پسرا لاس زدم توی تاپیک با اینکه خودت دیدی که کُل دعوای من سر وجود یکی از همین پسرا توی تاپیک بود حتی یکدومشونم حین دعوا درخواست داد بازم توی تاپیک گفتم چته درخواست میدی

من اهل لاس نیستم؛

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

من شنیدم گفتی من با پسرا لاس زدم توی تاپیک با اینکه خودت دیدی که کُل دعوای من سر وجود یکی از همین پس ...

کی‌گفته سارا؟؟به جان عزیزترین کسم که محمدمه عمرا من بخوام این حرفو بزنم اینو انه گفت البته نه به تو به معدهعصبی برداشت گفت

من اصلاااااا هیچچچ وقت اسم تورو نمیارم حتی اسم مریم رو

تو مثل خواهر بزرگترمی

من شنیدم گفتی من با پسرا لاس زدم توی تاپیک با اینکه خودت دیدی که کُل دعوای من سر وجود یکی از همین پس ...

من واقعا دلخور شدم فکرنمیکردم هیچ وقت برگردی همچین پیامی به من بدی جا خوردم