خانوما ببخشید من نمیدونم غش کردم یا نه سر کلاس بودم نفهمیدم کی خوابم برده مامانم بیدارم کرد بیدار که شدم دیدم زبونم زخم شده چون ی طرفه بودم تو رو خدا مسخره نکنید بگید غش کردم یا واقعا خوابم برده دارم روانی میشم خیلی استرس دارم😭😭😭😭
@ملکه455منم
@معدهعصبی10
@ملکه70
@زن_ممدقولی
من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان .. سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺🥺 => خوب نبود نوار مغزم ولی همین که درمان داره برام مهمه😁🌻👌🏻
چندوقت پیش غش کردم خیلی بده راست میگه قبلش میفهمییهو فشارم افتاد گوشام کیپ شد نفسم بالا نیومد و تمام
عزیزم حتما برو دکتر و استرس نداشته باش
منم قبلش خودم فهمیدم ک روزش انکار میخوام غش کنم خدا براس دشمن ادم نیاره هم قبلش سخته هم خودش و هم بعدش💔
خدا خودش خوبمون کنه❤️🌻
من چند روزیه ک مریضم دعا کنید خوب بشم مامانم نگرانمِ🌻میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون❤️کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان .. سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم ❤️ فردا میرم نوار مغز میگیرم انشاالله که بگه سالمم ای خدا🥺🥺 => خوب نبود نوار مغزم ولی همین که درمان داره برام مهمه😁🌻👌🏻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قربونت برمم عزیزم کدوم شهر هستی ؟؟؟؟بخدا مشکلت حاد نیست اگه دوست داشته باشی میتونیم با هم حرف بزنیمم ...
از گلستانم عزیزم
حتما عزیزم تاپیکام تگت میکنم❤️🌻 الان خداروشکر خیلی بهترم با داروها فقط همین التهابم برم ام آر ای شنبه نوبت دارم ببینم چقده .. چون سرگیجه دارم بخاطرش 😅😅