جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
مهریه من کاشت 500درخت و اب دادن تا به ثمر رسیدنشون توسط همسرم هست😅😅😅😅😅😅
چقدر زیبا
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
اره شوهرم میگفت به سکه راضی تر بودم پدرم درمیاد بخوام اینکارو کنمالان من گیر دادم مهرمو دنبالش باش😂
این از اون مهرهای گرفتنیه❤️
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
مهریه من کاشت 500درخت و اب دادن تا به ثمر رسیدنشون توسط همسرم هست😅😅😅😅😅😅
چه مهریه ی زیبایییی🌱😍
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍' میگذرنروزایسخت:)🤍' به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍
اتفاقا ربط داره به معلمی تو قانون اگر طرفین به توافق نرسند سر مهریه و کار به مراجع قانونی بکشه قانون ...
تا حالا دیدید زوجی سر تعیین مهریه اولیه به قانون مراجعه کنن؟
من تا دیدم این بوده که خب کلا عقد نمیکردن دیگه
جریان مهرالمثل برای این وقتها نیست
اینجوری دخترا هیچکدوم راضی به ازدواج نمیشن چون پسرا همینجوریشم تعهد ندارند به زندگی مهریه سبکم باشه که دیگه هیچی........هرچند مهریه تعهد نمیاره و عامل خوشبختی نیست اماااا نمیشه ریسک کرد اصلااا