2777
2789

جاریم بارداره و ما مشکل ناباروری داریم سر یه سری حرفایی ک پشتم زده بود ما باهم حرف نمیزدیم مجبورم کردن بهش زنگ بزنم و باردار بودنشو تبریک بگم خیلی سرد برخورد کرد باهام، از خودم بدم میاد انگاری من افتادم به پاش

خسته ام از جنگ با زندگی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز اسمت بگو اگه دوست داری فردا میرم حرم امام رضا ع واسه حاجت دلت سوره یس بخونم💚

الهی توام دلت خوش بشه دامنت سبز بشه

بقیه رو هم بیخیال شب عیدی خودت ناراحت نکن خدا هست عزیزم

چاقو زیر گلوت گذاشتن؟

ن عزیزم بار روانی زیادی از همه سمت بهم وارد کردن همه رو بر علیه من دشمن کردن و همه منو مقصر میدونن گفتن اگر زنگ نزنی ما میفهمیم تو مقصری ناچار موندم

خسته ام از جنگ با زندگی

چجوری مجیور کردن با اسلحه

ن عزیزم بار روانی زیادی از همه سمت بهم وارد کردن همه رو بر علیه من دشمن کردن و همه منو مقصر میدونن گفتن اگر زنگ نزنی ما میفهمیم تو مقصری ناچار موندم

خسته ام از جنگ با زندگی

عزیز اسمت بگو اگه دوست داری فردا میرم حرم امام رضا ع واسه حاجت دلت سوره یس بخونم💚الهی توام دلت خوش ...

قربون مهربونیت برم من عزیزم توروخدا رفتی منو یادم کن خیلی دلشکسته ام 

خسته ام از جنگ با زندگی

ن عزیزم بار روانی زیادی از همه سمت بهم وارد کردن همه رو بر علیه من دشمن کردن و همه منو مقصر میدونن گ ...

میگفتی بهددرک برام نظرتون مهم نیس 

مهم منم که میدونم جاریم چه گوهی خورده

شماهم خیلی ناراحتین برید به سپلامت

قربون مهربونیت برم من عزیزم توروخدا رفتی منو یادم کن خیلی دلشکسته ام

خدا نکنه عزیزم چشم🥺🥺.درخواستت قبول میکنم عزیزم 

از مکانی از حرم آقا علی بن موسی که برای حاجت دلت سوره یس بخونم فردا تاپیکت عکس میفرستم💚