اگ نامزدتون واسه تولد دختر عموش استوری بزاره و تبریک بگه عکس العملتون چیه ؟ من خودم وقتی دیدم خیلی ناراحت شدم پرسیدم چرا گذاشتی گفت اون خواست منم نتونستم بگم نمیخوام بزارم واسه همون گذاشتم یعنی یه جوری سر این قضیه حرص خوردم و ناراحتم خدا میدونه
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
متاسفانه اینم نمیشه خانواده ها با هم دعواشون شده فک میکنن با هم نیستیم دیگ زنگ بزنم میفهمن و داستان میشه
الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :( از دردناکترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی توجهی میکنه.
نه ببین اوکیه من مشکلی ندارم که با این قضیه ولی اینکه بخواد واسه تولد من استوری بزاره زورش میاد میگه زشته میبینن بد میشه ولی واسه دختر عموش چون خواسته میزاره اذیتم میکنه از این قضیه هیچ جوره نمیتونم بگذرم یعنی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پارتنرته؟اگه پارتنرته و هنوز ازدواج نکردید به نظرم نرماله حرفش یکم یه جوریه فامیل بخوان ببینن مگه ای ...
نامزدیم ولی چند وقتیه به هم خورده دعوا شد بین خانواده ها نه کلا چون فامیلیم و اینم کل فامیلو فالو داره میگه زشته چرا باید تولد تو رو بزارم و این حرفا دیگ