2777
2789

هنوز تموم نشده که

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تموم شد

نه بابا

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

من ۴قسمت دیدم توی اینستا یه تیکه دیدم بهمن باعث قتل باران و نیما بود با ترلان نقشه کشیده بود که از گاوصندوق نیما مدارک بدزدن ترلان به اون دوست پسرش الکی گفت که ازم فیلم داره که بره مدارک بدزده قرار نبود شب عروسی زود برگردن خونه 

همه چیز زیر سر بهمن بود . یعنی بهمن شاهرخو فرستاده بود مدارکو بیاره ولی شاهرخ باران و نیما رو کشته بود .

مونا و امیر با هم میمونن

سایه تیر میخوره میمیره

مسعود میره از اون خونه 

بردار گیسو اسمشو یادم رفته بچش به دنیا میاد و سیمین هم خوبه و شاهرخ و باباشو هم همین فرامرز کشته بوده .

اون وکیل شیخ دستگیر میشه .

نیما هم کانادا زن داشته با بچه به خاطر همین با وکیل شیخ هم دست شده بوده .

کلا فیلم داغونی بود