2777
2789
چه پسرچه دختر وقتی سیگاری هستندازهرلحاظ خوب نیست ولی درشان یه دخترخوب وشایسته اصلا اصلا پسندیده نیست

پس درشان پسر خوب و شایسته هم نیست درسته؟ یا فقط در شان دختر خوب و شایسته نیست؟؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندین سالهولی خب سرطان هم برای جنس مذکر و هم مونث هست عزیزم

ی عکس از ریه هات بگیر گلی حقیقتش مادر منم میکشید ولی هیچ وقت نفهمیدیم سرطان ریه داره یهو از پا افتاد..خیلی مواظب خودت باش 😘

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
پس درشان پسر خوب و شایسته هم نیست درسته؟ یا فقط در شان دختر خوب و شایسته نیست؟؟

گفتم هردو درشان شون نیست ولی برای دختربیشتربیشتر

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چرا باید از آدم سیگاری چه دختر چه پسر بدمون بیاد؟😐😐😐اون فقط داره به بدن خودش آسیب میزنه چرا ما با ...

قطعا تو تربیت نسل های بعد هم تاثیر گذاره همینطور که میبینی این نسل خیلی ادم سیگاری نسبت به قبل بیشتر شده و توخیابون تو دست اکثریت سیگاره

جدا از اون به بقیه هم اسیب میزنه

من خودم تنگی نفس دارم از کنار یه فرد سیگاری رد میشم پنج دقیقه سرفه میکنم قطعا رو ادم سالمم اثر میزاره متوجه نمیشید 

ی عکس از ریه هات بگیر گلی حقیقتش مادر منم میکشید ولی هیچ وقت نفهمیدیم سرطان ریه داره یهو از پا افتاد ...

چشم عزیزم ممنون بابت راهنمائی💞❤️

سلامت باشی💖

خدا بیامرزتشون

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

گفتم هردو درشان شون نیست ولی برای دختربیشتربیشتر

چرا برای دختر بیشتر؟

سیگارم جنسیتی نبود شد

فکر کنم چندسال دیگه نفس کشیدنم جنسیتی بشه

قطعا تو تربیت نسل های بعد هم تاثیر گذاره همینطور که میبینی این نسل خیلی ادم سیگاری نسبت به قبل بیشتر ...

تو خیابون و فضای باز سیگار بکشن شما اذیت میشی؟مگه دود سیگار مثل قلیون غلیظ و زیاده😐😐😐😐😐

بازم اینهایی که گفتین دلیل بر متنفر بودن از کسی نیست

نسل قبل سیگاری کمتر بود ولی نسل الان سیگاری بیشتر شده پس چطور میشه رو تربیت نسل بعدی تاثیر داسته باشه؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چرا باید از آدم سیگاری چه دختر چه پسر بدمون بیاد؟😐😐😐اون فقط داره به بدن خودش آسیب میزنه چرا ما با ...

سیگار مشروب و قلیون موضوعاتی هست که هم با سلامتی در تضاده هم اینکه خیلی ها بی رویه ازش استفاده میکنن 

مثل این مرد هایی که همیشه بوی گند سیگار میدن و بقیه افراد جامعه رو هم آزار میدن 

انگار من خودم کارما هستم

تو خیابون و فضای باز سیگار بکشن شما اذیت میشی؟مگه دود سیگار مثل قلیون غلیظ و زیاده😐😐😐😐😐بازم این ...

اره تو پارک وقتی یکی کنارم رد میشه یا کنارم میشینه سیگار میکشه من اذیت میشم 

دهه هشتاد حدودا سیگار کشیدن بیشتر شد توی خیلی از فیلماهم سیگتر کشیدن رایج شد دهه نود دیگه یواش یواش تو خانما هم زیاد میدیدیم و الان میبینیم که دست دخترا و پسرای سن پایین هم هست 

چشم عزیزم ممنون بابت راهنمائی💞❤️سلامت باشی💖خدا بیامرزتشون

فدات❤

زنده باشی خدا رفتگان شماروهم بیامرزه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
فدات❤زنده باشی خدا رفتگان شماروهم بیامرزه

💖💖💖

چرا برای دختر بیشتر؟سیگارم جنسیتی نبود شدفکر کنم چندسال دیگه نفس کشیدنم جنسیتی بشه

ببین دخترگلم ....دختریه حیایی داره که نسبت به پسربیشترهست یه پسر توخیابون دادمیزنه باکسی دعوا میکنه شاید دوتا فحش هم بده قهقهه میزنه و پسرگاهی اوقات کارهایی انجام میده که توجامعه زیاد موردپسند نباشه خیلی هم بده خیلی......ولی دختر یه موجودی مثل سیندرلا هست که بعضی ازحرکت های پسرانه  ازابهت ش کم میکنه والبته این فکرمنه وعقیده منه یه حالت زننده بهش دست میده ....شاید نتونسته باشم طوری که درذهنم هست برات بگم چون فکرم خیلی داغونه ببخشید 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
ببین دخترگلم ....دختریه حیایی داره که نسبت به پسربیشترهست یه پسر توخیابون دادمیزنه باکسی دعوا میکنه ...

شما‌ چندسالتونه عزیزم