اول لوبیا رو تو اب ولرم بزار خیس بخوره یک روز
لیمو عمانی رو با چنگال دورش رو سوراخ کن و بزار تو اب ولرم دوساعت بمونه تا تلخیش گرفته بشه
بعد پیاز رو ریز خورد کن ب اضافه ی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن بریز تو تابه و سرخشون کن یکم ک طلایی شدن پیازها
گوشت رو اضافه کن گوشت ک طلایی شد
سبزی رو اضافه کن سبزی ک قشنگ سرخ شد در حد زیاد هم نه ک.بسوزه.
بعد یکم رب انار در حد یه قاشق غذا خوری اضافه کن و اب رو بریز روی موادت در حدیکه فقط اب تا روی گوشت ها بیاد و زیرش رو متوسط بزار تا بحال خود بپزه سه چهار ساعت زمان میبره تا بپزه