2777
2789
ممنونم عزیزم همچنین 💚خوندم براتون انشاالله که بچتون صحیح و سالم به دنیا میاد♥️🌹

فداتشم عزیزمی

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خوندم براتون عزیزم ♥️

مرسی

حاجت روا شی♥️

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزم خوندم براتون عزیزم اگر میشه سال تولد آرسام رو بگید تا براش صلوات بفرستم

خداخیرت بده انشاله

۱۳۹۷

دست گلت دردنکنه

انشاله هرچی ازخدامیخوای بهت بده

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 
خداخیرت بده انشاله۱۳۹۷دست گلت دردنکنهانشاله هرچی ازخدامیخوای بهت بده

انشاالله زودتر سلامتیش رو به دست میاره 

زنده باشی عزیزم همچنین 😍💚

حتما صلوات میفرستم براش 

اگر امشب هم فرصت نشه همش تا فردا می‌فرستم 

چون یه نفر دیگه هم هست 

۱۳۶۵ تا 

انشاالله زودتر سلامتیش رو به دست میاره زنده باشی عزیزم همچنین 😍💚حتما صلوات میفرستم براش اگر امشب ه ...

خداخیرت بده

خدابهتریناروسرراهت قراربده

میگن دعای نی نی سایتیا گیراست میشه برای فروش خونه مون دعاکنین هرکه دعاکردلایک 
لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @اعتصامی @دل_غمگین @دختر_ناراحت @دختری_که_جک_و ...

سلام عزیزدلم

خیلی ممنونم که به یادم هستی

الهی بهترین ها سهم قلب مهربانت باشه جونم

❤️🤍PEGAH🤍❤️
لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @اعتصامی @دل_غمگین @دختر_ناراحت @دختری_که_جک_و ...

ممنون گلم ان شالله حاجت روا بشی الهی آمین

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید