2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم با بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 101 پست
وااقعا؟؟ خداروشکر چقدر خوب من با بیهوشی هم استرس دارم😄

نه اصلا ترسی نداره دفه اول پارسال انجام دادم یه لوله م بسته بود امسال درمان شدم رفتم خداروشکر دوتاشم باز بود

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه منم راهنمایی کنی عزیزم کدوم شهر انجام دادی

تهرانم

مرکز ابن سینا رفتم ۷ ماه پیش همون ۳۹۰۰ دادم خوب بود الان باردارم ۴ماهمه

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نتیجه هم گرفتی عزیزم

اره عزیز پارسال رفتم ی لوله بسته بود امسال داروی درمان عفونت مصرف کردمو موقع ازمایش هم خودمو شل گرفتم گفت دوتاشم بازه خداروشکر

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ینی چی توروخداا🤣اصحاب کهف؟؟ینی هیچی یادم نمیاد یا چجوری؟؟

نه یجوری خستگی از تنت پریده انگار سالها خواب بودی البته بستگیم داره 

من وسطای کار بیهوش شدم بعدش همین ک کارشون تموم شد صدام کردن بهوش اومدم عینه خولا

بعضی سرم بشون زدن و یه مدت میموندن تو ریکاوری تا بهوش بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

تهرانممرکز ابن سینا رفتم ۷ ماه پیش همون ۳۹۰۰ دادم خوب بود الان باردارم ۴ماهمه

ب سلامتی عزیزم  منم دوازده سال قبل سزارین شدم اما الان دیگه چن ساله باردار نشدم بهم گفتن باید عکس رنگی رحم بگیرم اما میترسم ی خورده

ب سلامتی عزیزم منم دوازده سال قبل سزارین شدم اما الان دیگه چن ساله باردار نشدم بهم گفتن باید عکس رن ...

خب پس سزارینی حتما باید انجام بدی حتما هم با بیهوشی انجام بده چون دردش براتون زیاد خواهد بود هیچ جای ترسیم نداره با بیهوشی تجربه لذت بخشی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه یجوری خستگی از تنت پریده انگار سالها خواب بودی البته بستگیم داره من وسطای کار بیهوش شدم بعدش همین ...

اهاان خب پس اگه اینجوره نباید الکی استرس بکشم

شاید چون بار اولمه برا همون ترس دارم

اهاان خب پس اگه اینجوره نباید الکی استرس بکشمشاید چون بار اولمه برا همون ترس دارم

نگیر چون خیلی باحاله یه دخترم اونجا بود خیلی استرس داشت بعد ک انجام داد گفت یه دور دیگه بریم😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس سزارینی حتما باید انجام بدی حتما هم با بیهوشی انجام بده چون دردش براتون زیاد خواهد بود هیچ جای ...

چی بگم والا عزیزم من ی پاپ اسمیر انجام میدم درد دارم ببخشیدا تنگم هستم خیلی جراتشم ندارم اصفهان هستم