2777
2789

من متاهلم و پایه یازدهم انسانیم بچم دارم فردا دینی دارم یکشنبه تاریخ و دوشنبه عربی البته من چون مدرسه بزرگسالان میخونم مانند دانشگاه انتخاب واحد میکنیم بعد کل کتاب رو امتحان میدم نه نصف کتاب رو الانم برای تاریخ از صد به بالا نمونه سوال دادن نامردا خیلی زیاد سوالاشونم سنگین و غیر قابل درک نمی‌دونم چجوری بخونم به خدا فقط تونستم هفتاشونو بخونم اینهمه سوال رو چجوری من تا دوشنبه بخونم 

توروخدا روش حفظ آسون رو میدونین شماها چجوری حفظ میکنین چیکار کنم اگه تقلب و اینارو بگین که اصلا امکانش نیست که تقلب اینا کرد فقط از شما کمک می‌خوام چیکار کنم از صبح میخونم الان دیگه مغزم نکشید اومدم از شما کمک بخوام 😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره نامردا نمی‌فهمن باوجود متاهلی چجوری اینهمه سوال رو خوند

عزیزم خیییلی زیاد وقت داری که. خوبه. 

هر ساعت دو تا سوال هم حفظ کنی بازم کلی وقت اضافه میاری. 

خداروشکر کن سوال داری مشخصه دیگه باید چی بخونی 

عزیزم خیییلی زیاد وقت داری که. خوبه. هر ساعت دو تا سوال هم حفظ کنی بازم کلی وقت اضافه میاری. خداروشک ...

آخه خواهر فردا دینی دارم نمی‌دونم به دینی نگاه کنم پس فردا تاریخ فردای اونروزم منظور سه شنبه عربی حجمشون بالاست

عزیزم اول یکم استراحت کن و ریلکس کن بعدم فک کن معلم هستی و میخوای ب دانش اموزت درس یاد بدی اینجوری ب ...

فکر کنم به خاطر اینکه خسته شدم اینجوری شدم 

منظورت اینه که چجوری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم