2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون بینیم چطوره📸

134 بازدید | 21 پست

دلم میخواد عروسکی باشه و سربالا،به نظرتون عمل لازم داره؟

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم قوز داره هم افتادگی استخونیم هست جوون میده برا عمل

مررسی عزیزدلم به ، یعنی استخونی بودنش خوبه برای عمل ؟

درد من درد می‌کند صبحت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

چقدر شبیه جاری منی 😅یکم دماغت گوز داره ولی به صورتت میاد عمل کنی چون پیشونیت درازه و فاصله لبات تا دماغت زیاد میشه باید لباتم ژل تزریق کنی اونوقتم قیافت از حالت طبیعی بودن در میاد بنظرم

صورتت از کنار خوبه بنظرم‌ولی اگه بخوای عمل کنی خوب در میاد چون استخونیه ولی خیلی سر بالا عملش نکندر ...

مرسی عزیزدلم ، خیلی دوست دارم این قوزش برطرف بشه

چقدر شبیه جاری منی 😅یکم دماغت گوز داره ولی به صورتت میاد عمل کنی چون پیشونیت درازه و فاصله لبات تا ...

جدا؟🧢😂 پس یه چیز دیگ ام باید بزنم درست کنم این جوری😅

جدا؟🧢😂 پس یه چیز دیگ ام باید بزنم درست کنم این جوری😅

آره عزیزم الان اجزای صورتت به هم میاد جلوی موهاتم پرده ای بزن بنظرم خیلی نازتر میشی من کلن با عمل زیاد موافق نیستم خودم

خواهش میکنم گلم🩷🌱بنظرم بگرد تحقیق کنببین بینیت طوری هست که بتونی نخ بزاریعملم بگرد تا خرابش نکنن

فدات شم عزیزم ممنونم از راهنماییت