2777
2789
عنوان

پیرزن فوووضول

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 33 پست

بگو حاج خاتوم انقدر حواست به منه خودت اشتباه نخونی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بره گمشه.چون واقعا منو زده میکنه از اومدن ب مسجد.نمازشم بخوره تو سرش.چون بجا عبادت شش دونگ حواسش ب م ...

شما دیرتر برو 

بذار اون بشینه بعد برو صف دیگه

کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

همین کارارو میکنن جوان ها از مسجد زده میشن

من ۹سالم بودم همش نماز میرفتم مسجد یه بار قبل از نماز یه خانمی آمد کنارم نشست گفت قبل وضو نیت میکنی؟؟ منم گفتم نه جلوی همه دعوام کرد مامانش هیچی یاد نداده فقط بلدن بفرستن مسجد خیلی خجالت کشیدم از مسجد آمدم بیرون تا الان که ۳۶ سالمه پا توی مسجد نزاشتم

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

وای درکت میکنم آرامش آدم بهم میریزه وقتی یکی زیرنظر داره

کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

خصلت پیریه ندیدی مادرامون پیر میشن بیشتر گیر میدن 

emtehanejabr.blogfa.com خدایا😭 دیدید جولانی تو سوریه چیکار کرده؟😭😭دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 تویی که روزه نمیگیری ولی بیرون غذا نمیخوری این 🌹 تقدیم بهت ، برنامه کودک شو ، سندباد و آفتابگردون و سریال ذهن زیبا و سریال فلسطینی طلوع فجر (افق) قشنگه اگه دوست داشتید ببینید 🌿 آب ارث پدرمون نیست لطفا درست مصرف کنید🌿 اباصالح التماس دعا ، هرکجا رفتی ، یاد ما هم باش 🌿 📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰  روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره ، کوکوسبزی ، راتاتویی ، اشکنهٔ کشک ، ناگت سبزیجات ، دوپیازه ، گراتن ذرت ، فلافل ، میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب کننده مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین ، لیپ بالم دافی❤️. اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی ۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت از گرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایت ازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ١٤١

من ۹سالم بودم همش نماز میرفتم مسجد یه بار قبل از نماز یه خانمی آمد کنارم نشست گفت قبل وضو نیت میکنی؟ ...

انقد تو زندگیم مشکل دارم ک گیر دادن ابن پیرزن مثه ترقه تو انبار باروت میمونه امشب که بهش گفتم ولمون کن تروخدا خدا ازم قبول میکنه کم گیر بده خودش یکم جمع کرد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون