2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته راست میگی.من اینستا حوصله کامنت خوندن ندارم

من اینستا رو بخاطر جو افتضاح و کامنتای بدش حذف کردم 

اصلا میری تو کامنتا انگار ی دنیای دیگه س با خودت مدام میگی این همون مردم اون بیرونن؟

من اینستا رو بخاطر جو افتضاح و کامنتای بدش حذف کردم اصلا میری تو کامنتا انگار ی دنیای دیگه س با خودت ...

باورت میشه اینجام به این نتیجه رسیدم .

اصلا انگار دنیاشون متفاوته

وایییی اره نمیدونم اینا کیان؟ مردم اون بیرون که اصلا این شکلی نیستن

ابنجا جوری شده ک اسم حجاب و مذهب بیاد وحشت میکنی .بعد تو خیابون میبینی همه خوب و خوش در تعاملن .انقدر خانمای محجبه و مهربون میبینی حال میکنی.

اسم نوشیدنی بیاد انگار گناه نابخشودنیه اینجا.

خانواده ها رو میبینی همه صمیمین بعد اینجا میان میگن شوهرم چرا با دختر خالش دست داد .حتما چیزی بینشون بوده از اول بهشم تز میدن ک دست شوهرتو قلم کن🤣

ابنجا جوری شده ک اسم حجاب و مذهب بیاد وحشت میکنی .بعد تو خیابون میبینی همه خوب و خوش در تعاملن .انقد ...

واییی آره من اینقدر دختر محجبه مهربون میبینم کیف میکنم 

اصلا یکیش دوستمه 

هیچ کس تو دنیای بیرون مثل این جا نیست این جا دارک وبه اینستاهم فضاس کاربراشم همه تو فضان😂

واییی آره من اینقدر دختر محجبه مهربون میبینم کیف میکنم اصلا یکیش دوستمه هیچ کس تو دنیای بیرون مثل ای ...

ی همسایه داریم‌ عشقههه عشق.ازینا ک سالی چند بار خادم افتخاری حرم امام رضا میره .هربار منو میبینه میگه حال میکتم تیپ و موهاتو میبینم.اخیش چقدر شهر و قشنگ کردین با موهاتون

ی همسایه داریم‌ عشقههه عشق.ازینا ک سالی چند بار خادم افتخاری حرم امام رضا میره .هربار منو میبینه میگ ...

ی بار رفتم ی پاساژ مال روسری و شال 

فروشنده هاش خانمای محجبه بودن این قدر مثبت و مهربون بودن که نگو عاشقشون شدم😅❤️

این فقط نظر منه اصلا دختر عملی برام زیبا و جذاب نیست اصلا اول هیکل و اندام و قد رو میبینم همیشه صورت هم نچرال باشه فقطططط هر چی پسر آدم حسابی و خاص و شغل خوب  اطرافمون بوده خدایی سراغ دختر نچرال رفته 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

اینا که از خارج میان ایران معمولا میگن خانم های ایرانی زیاد آرایش می کنن.مخصوصا خانم های خارجی خیلی این حرف را زدن. 

رسیدگی به پوست خیلی خیلی مهم تر از آرایش هست چون طراوتش رو حفظ می کنه و سنت را کمتر نشون میده.

یه نکته هم که الان شاید به چشم نیاد اینه که خیلی از پسرها شرایط ازدواج ندارن و این همه تنوع معمولا دوستی ها را زیاد می کنه و توقع مردهارو بالا میبره

الان تو همین نی نی سایت یک در میون تاپیک خیانت و..‌.هست مرد ذاتش توی تنوع طلبی هست چی راحت تر از این همه لقمه آماده دم دست.

دهه هشتادیا همه نازن..خوش اندام و ظریف ...ارایششونم ملایم و قشنگه

اولش بیشتر خانما ظریف هستن ،به مرور که سن میره بالا و ازدواج وزایمان چاقتر میشن و از اون ظریفی درمیان 

الان دهه های قبلی عکسای سالای قبلشون رو ببینید اکثرا کمر باریک بودن بعد ازدواج و افزایش سن چاق شدن 

فقط دهه هشتادی یعنی چه ؟؟

من خودم ۶۴‌  یه دوره مجرد بودم ۵۰ کیلو بودم به مرور ازدواج وزایمان الان شدم ۶۵ کیلو

خیلی از دوستامم که از من چاقترن عکسای قبلشون رو نشون میدن ظربف بودن اول