2777
2789

واقعا چقد حس بدیه تو خونه کلی به خودت میرسی بهترین لباستو میپوشی ادکلن میزنی بعد میری بیرون دخترا رو میبینی نگا به خودت میکنی انگار از برره اومدی 🤣🤣🤣

بزرگترین ضد حال بعد همش حواسم به شوهرم هست که اونا رو نگا میکنه یانه 😂😂😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای قدرت پول و دوست‌پسر پولدار..پول عمل بینی ‌، فیلر لب و صورت، لیزر، دکتر پوست و روتین‌های پوستی، لو ...

قشنگترین حرف🥲

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

وقتی خانوم ها همو تو این تاپیک تحقیر می کنند با هزار تا عیب و ایراد از اقایون هیچ انتظاری نیست دیگه

از نظر خانمای اینجا زنا نباید بخودشون برسن نباید شیک باشن.اگر اینطور باشن بلانسبت مشکل دارن

برای خودم آرایش نمیپسندم خوب هرازگاهی انجام میدم ولی بیرون که میرم دخترا رو میبینم الحق که تمیز و حرفه ای آرایش میکنن آدم لذت میبره 

آرایش کردن یه نوع هنره طوریکه نه اونقدر جلف باشه بد دیده بشه نه مثل من ناشی که همه چیرو زیرو رو کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چ مارکی واس پاکسازی و چ روغنی ؟

سلام. از مواد طبیعی بیشتر استفاده میکنم. برای پاکسازی پوست، بعد شستن تونر میزنم(تونر رو همیشه استفاده نمیکنم، گاهی) بعد گلاب با پنبه میزنم و هفته ای دو بار ماسک سفیده تخم مرغ و نشاسته که خیلی خوب پاکسازی میکنه

روغن هم روغنهای مختلف، مثل بنفشه و رزهیپ و کرچک

اغلب یکیشو صبح یا بعد نماز ظهر میزنم یکیشو عصر بعد نماز

باهاشون پوستو ماساژ میدم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بابا قم که دیگه بیشتر چادرین دیده نمیشه وگرنه اونام اگه اونجوری لباس تن کنن عمل و آرایش خیلی قشنگتر ...

خداروشکر که نیستن. قم و‌مشهد که میرم اطراف حرم به خصوص کیف میکنم از دیدن دخترانی که عمل ندارند و خیلی ساده و قشنگ هستند. دلم باز میشه واقعا. 

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
وقتی خانوم ها همو تو این تاپیک تحقیر می کنند با هزار تا عیب و ایراد از اقایون هیچ انتظاری نیست دیگه

والا انگار ایرانی نیستن خودشون هیچ ملیتی رو ندیدم این قدر نسبت به هم حسود باشن و همو تحقیر کنن خارجیا هم میبینن یاد میگیرن رو خودمون پیاده میکنن

دخترای کشورای عربی سرتاپاشون عمله همچنین دخترای ترکیه همچنین روسی ها ی بارم ندیدم از ملیت خودشون یا عمل یا ارایشای بخصوص شدن بد بگن 

الان آرایش عربی به شدت تو دنیا در حال ترند شدنه 

اصالتشونو حفظ کردن پیشرفتم کردن

مردم ما هم هی میزنن تو سر خودشون میخوان شبیه غربی ها بگردن و فک کنن