2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلش آرایش زیادیه که الان اکثر خانوما دارن... من اهل ارایش نیستم بعد تو محل کار اکثر خانوما ارایش ز ...

اره

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
زیادظریف بودنم پسندمردای ایرانی نیست زن باید ی کم گوشتی باشه

مگه نظر مردا مهمه مگر طعمه هستیم یا عروسک خیمه شبازی براشون 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
بیچاره پسرا🥲

یه خانم جلسه ای میگفت دلم میسوزه برا پسرم طفلکم میره بیرون اینهمه خانم میبینه سرش پایینخ اذیت میشه درعذابه و فلان 

یاد حرف تو افتادم 

تو دلم گفتم نگران نباش پسرت ذوق میکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

ای قدرت پول و دوست‌پسر پولدار..

پول عمل بینی ‌، فیلر لب و صورت، لیزر، دکتر پوست و روتین‌های پوستی، لوازم آرایشی، استایلای شیک از مغازه‌های بالاشهر و ...

بازنده این رقابت ما دخترهای قشر متوسطیم

مایی که نه کسی نگاهمون میکنه، نه میتونیم بدنمون رو بذاریم بیرون.. هعی ؛)

ناتینگ برای گفتن

شما ک ی خانمی لذت میبری و البته خودمم میگم🤣🤣

پس ببین پسرا چی میکشن

ای کاش شرایط ازدواج راحتتر بشه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
بی بلا درمورد وابستگی و اینا چجوری خودت و اوکی کردی من دیگ هر کی از جلوم رد میشه با تیر میزنمش دوستا ...

اول از همه چیز بابت این‌که با تاخیر جواب می‌دم عذر می‌خوام…

خب می‌دونی حقیقتاً من شخصیت وابسته‌ای ندارم و می‌شه گفت بین تمام دوست‌هام تنها وابسته‌ی اون آدم بودم اون هم چون‌ ۵-۴ سال هر ثانیه‌ام رو با اون گذروندم و از همه مهم‌تر برام امن‌ترین انسان جهان بود

و خب من هم غیر از اون ۹۹٪ انسان‌ها رو نمی‌تونم و وابسته‌شون نیستم و نمی‌تونم باشم

قبل‌تر ها چون می‌ترسیدم بقیه دوست‌هام رو از دست بدم هربار تمام تلاشم رو می‌کردم که مهربون باشم سعی می‌کردم خوب باشم (حداقل تا جایی که می‌تونم) اما هرروزی که با این هدف روزم رو شروع می‌کردم با همین طرز فکر روزم رو تموم نمی‌کردم

با ناامیدی تموم می‌شد

برای همین دیگه تلاش نمی‌کنم دیگه خودم رو عوض نمی‌کنم چون می‌گم واقعاً چه اهمیتی داره؟

هرکس با اخلاق و خط قرمزهام مشکل داره می‌تونه بره و جا رو باز بذاره برای آدم‌های با درک و شعور

چون قرار نیست ۸ میلیارد نفر آدم نسخه‌ی کپی شده از هم‌‌‌‌دیگه باشن

京香水月