2777
2789

عملی ها و تزریقی ها اکثرا دهه هفتاد هستن

الان بچه های کم سن هفده هجده سال رو که میبینم خیلی طبیعی و زیبا به صورت رسیدگی کردن....ارایش هم ندارن....لباس های قشنگی هم میپوشن

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

😂😂😂 بابا شوخیه مگه با اون کاربر شوخی نمیکردی

اهان 😂😂😂

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂♥️♥️♥️♥️♥️

😂😂

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

ترسیدم ی لحظه

چرا🥲😌

چرا🥲😌

گفتم ناراحت میشی اسمتو یچیز دیگه صدا زدم 

هی میگفتم چه خنگ شدی

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

باور کن من ارایش‌نمیکنم خیلی قشنگماما میرم بیرون حس میکنم زشتم بین این همه پلنگ

دلیلش آرایش زیادیه که الان اکثر خانوما دارن... من اهل ارایش نیستم بعد تو محل کار اکثر خانوما ارایش زیاد دارن من احساس کمرنگ بودن میکنم ...اونقد اکثر خانوما رو با ارایش میبینیم اگه یکی آرایش نداشته باشه حس میکنیم قیافش بی روحه 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
گفتم ناراحت میشی اسمتو یچیز دیگه صدا زدم هی میگفتم چه خنگ شدی

نه بابا تو جیگر منی 🥲🫂🫂

عزیزوم

البته که می‌تونی بپرسی~جان؟

بی بلا 

درمورد وابستگی و اینا 

چجوری خودت و اوکی کردی من دیگ هر کی از جلوم رد میشه با تیر میزنمش دوستا و آدما خوب بعد اونم زیاد اومدن ول همینجوری دارم مث چ میترکونم دلشونو  کی بشه این دوتا دوست دیگمم برن

🚬

من خوشحال نمیشم میرم بیرون 

یه عده دختر که فقط فکر آرایش و تیپ زدن و عمل و و و هستن به چه درد میخورن

ارزش های واقعی از بین رفته 

یه عده آدم ظاهر پرست 

ببخشید ولی جامعه داره به بد سمتی پیش میره 

پسرا هم انقدر دختر عملی و بیکار دیدن دیگه دخترای واقعی رو پس میزنن 

کسایی که زحمت میکشن درس میخونن خیابون گردی نمیکنن و برای زندگیشون برنامه دارن و صرفا به فکر عمل و آرایش های آن چنانی نیستن دیگه تو این جامعه دیده نمیشن 

بجاشون دخترایی که فقط به فکر هزار جور عمل و لنز و مژه و فلان و فلان هستن اومدن رو بورس و دیده میشن 

کسایی که مطالعه نمیکنن برای پیشرفت خودشون هیچ کاری نمیکنن صرفا به فکر پیدا کردن دوس پسر و کات کردن باهاش و رفتن سراغ کیس بعدین 

انتظار آقایون هم رفته بالا 

دیگه دخترای ساده رو نمی‌پسندن انقدر چهره های مصنوعی دیدن 

درحالیکه دخترای ایرانی واقعا انقدر خوشگل نیستن 

خودمون میدونیم ژن ایرانی ها آنقدر ها هم زیبا نیست 

اما چرا الان تو خیابون همه قیافه هاشون خوبه 

اینم میدونیم که همش عمل مژه تزریق آرایش در حد عروس و...

من از خیلیا شنیدم که خیلی راحت میگن خب برو عمل کن مژه بذار تزریق کن و... 

که چی؟ 

مورد پسند یه عده مرد احمق تر از اینا قرار بگیرم 

منزجر میشم از این حرفا