2777
2789

مخصوصا تهران و شیراز و اصفهان دختر ها و پسر ها خیلی جذاب شدن 

خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش می‌کنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .

بدون عمل دیدی؟

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که بحث خوشگلیه میشه به منم کمک کنید استایل زدن بلد نیستم همیشه شوهزم از تیپم ایراد میگیره.قدم۱۵۹.وزنم۶۵میدونم وزنم زیاده.سینم ارثی بزرگه شکمم ذارم به خاطر زایمانم.پاهامم خیلی پر نی‌زانوم یه کم حالت داخل به تو داره.رفتم یع شلوار بوتکات یه نیم بگ گرفتم با چی استایل کنم خوب میشه؟

اصفهانیا کجا خوشکلان 🧐خوشگل فقط بختیاریا ولاغیر 🤠

این خود شیفتگی از کجا میاد😮‍💨

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
حالا که بحث خوشگلیه میشه به منم کمک کنید استایل زدن بلد نیستم همیشه شوهزم از تیپم ایراد میگیره.قدم۱۵ ...

کت فوتر یا بارونی تا باسن یا یکم پایینتر 

بوت پاشنه دار 

اگر بوت و کیفت از یه جنس و رنگ باشن خیلی قشنگ میشه

از دل دل واقعیت

عزیزم من وسط بختیاریام مثل همه اقوام هم خوشگل دارن هم نه چندان خوشگل فقط این حس برتریه که متمایزشون میکنه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ینی با بوی قرمه سبزی و سیبیل و موهای گره خورده میومدن بیرون خوب بود؟

مگه قبلاً اینطوری میومدن بیرون ؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن