2777
2789

دوستان رژگونه شیگلم که اینقدررر ترند شده ب مرور روی گونه هاتون لک میندازه خواهشا از این محصول چینی به خاطر سلامت پوستتون استفاده نکنید مبلغش هم کم نیست واقعا 

و اینکه از محصولات بیوآکوا و بعضی محصولات نوتریژینا و کامان تا میتونید دوری کنید😭

من عاشق لوازم ارایشی و محصولات پوستی ام تا جایی که جیبم یاری کنه بیشترشون رو استفاده داشتم خوشحال میشم سوالی داشتید راهنماییتون کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پوست خیلی چربی دارم بی شک مضخرف ترین مرطوب کننده ای بود که داشتم تو پیج و سایتشون هم همه ناراضی ا ...

نمیدونم خیلیا بد میگن ولی برای پوست من خیلی خوب بوده

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

لوسیون بدن خوشبو و لطیف کننده چه مارکی خوبه؟قیمت مناسب

بادی اسپلش چی؟سی گل بدنم میسوزه عطرشم ماندگار نیس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بیشتر ببینید