2777
2789

هی یسره پول سرویس و شهریه مدرسه رو به رخ من میکشه یبار بهش گفتم وظیفه ی پدر مادره گفت وظیفه نیس میتونی مدرسه نزدیک خونه بری پول شهریه م نداره حالا افتخار برا خودشه من تیزهوشانما هی هر دفعه منت میذاره کلا یه کلاس پیانو میرم من اونم پولشو مامانم میده تو این دوسال هر هفته تیکه میندازه کتاب میخرم میخونم تیکه میندازه به درد نمیخوره شیرینی درست میکنم که هیچکی همسن من نمیتونه تیکه میندازه آردو حروم نکن و.. چکاررر کنم من انقد رخ خرج کردنشو نکشه فک میکنه بقیه هیچ خرجی ندارن فقط منم ول خرجم شیش ماهه لباسی چیزیم من نخریدم وضعمونم بد نیس آخه هییی اعصاب خورد میکنه

واقن دلم میخواد مستقل شم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی دوست دارم سخنرانی کنم و نصیحت

ولی واقعا دلیل ساده ای داره:

انصافا باباها کل کل با دختراشون رو دوست دارن حالا هرکسی میگرده ببینه دخترش رو چی حساس میشه همون رو بکنه بهانه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
خیلی دوست دارم سخنرانی کنم و نصیحتولی واقعا دلیل ساده ای داره:انصافا باباها کل کل با دختراشون رو دوس ...

چی میگی بابا حرف میزنم میگه جواب نده حرف نزن

فقط بدون یاد نگرفتن چجور بابچه حرف بزننتقصیراونها نیست اموزش داده نشدن

من واقن نمیدونم دیگه این موقع ها چه جوابی بدم که انقد کوچیکم نکنه واقن دوس ندارم انقد راحت حرف بشنوم