2777
2789
عنوان

شوهرم بیکاره😥

554 بازدید | 47 پست

من تا حالا اصلا تاپیک برا درد دل اینا نزدم چقد سخته😥

ولی خوب خیلی نیاز دارم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید

شوهر من با حقوق  حدود ۳ تومن معلم هنر (خوشنویس)بود تو مدرسه غیر انتفاعی ، ناشکری نکردم چون همون برکت داشت برامون ، امسال تا یه ذره به دستمزدش اعتراض کرد دیگه نخواستنش

کارگری نمیره همش میگه به دلم نیست(البته منم حقش میدم آخه خیر سرم استاد خوشنویسیه )

راه حلی چیزی غیر از کارگری به ذهنتون نمیخوره😮‍💨

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فروشندگی 

کار که عار نیست🫠

🇮🇷🫀 قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مولا عـــلـــی 💚 ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💜 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند،محکوم به تکرار آن خواهد بود... #کاپشن_صورتی🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

کشوری که استاد خوشنویسیش بیکار باشه💔

عزیزم کلاس آنلاین بذاره

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

بره چهار تا مدرسه دیگه ببینه معلم نمیخوان

شهر ما کوچیکه عزیزم مدرسه پسرانه  خصوصی کم داره داره

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

نمیتونید آموزشگاهی چیزی بزنید؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک