2777
2789

شماب روش میارین؟ من با خاستگارم ک فامیلمون هس یمدت حرف میزدیم بعد الان حف نمیزنم چن روزه .چون که خاستگاری کردن مامانم قبول نکرده میگه باید خونه داشته باشه چون میدونه پدر و مادرش میتونن بخرن بعد مامانم بمن گف ک باهاش حرف نزن منم جوابشو نمیدم بعد دیدم دیشب تو شب یلدا میگ که با پدرو مادرم دعوا کردم زدم بیرون  تو ماشین خوابیدم بعد خواهرش پیام داده از دیروز رفته نیس خبر داری بگو .منم میدونم نقش بازی میکنن چیکار کنم ب  روش بیارم؟ یا سیاست ب خرج بدم؟ آخه واسم ناراحت کننده بود دعوا نکرده با خانوادش الکی میگه بخاطر تو دعوا کردم خوشم‌نیومد دروغ گفته.حالا چیکار کنم

بگو انقد خطر نکن واس ما

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.