2777
2789
عنوان

بنظرتون تهران فردا تعطیل میشه وای 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست
همچین سرد و الوده نیس ک تعطیل کنن کمبود برق و گاز دارن ک تعطیل میکنن ربطی ب سرما و الودگی نداره

مسخرشون کردم دیگه😂

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا امروز سیستم گرمایشی خیلی کم بود همه سردشون شده بود انگشت های دست یاری نمی کرد کار کنیم

دقیقا 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

باز تهران هواش خوبه من یه استان کوهستانی هستم هوا به شدت سرد هست اما دلیلی نداره تعطیل شیم تعطیلی به ...

عزیزم شما می‌دونی دل به کار نمیدم؟ از کجا میدونی آسونه اتفاقا خیلیم سخته 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

خب باشهتا خود عید هوا سردههمشو تعطیل کنن ینی

گاز نیست سیستم گرمایشی ها هم کم میکنن

همچین سرد و الوده نیس ک تعطیل کنن کمبود برق و گاز دارن ک تعطیل میکنن ربطی ب سرما و الودگی نداره

ادارات دولتی خیلی سرد بود 

با حداقل گرمایش کار می کردن 

والا اصلا مفید نبود امروز 

وقتی دفترها سرد هستن چطور می شه کار کرد

عزیزم شما می‌دونی دل به کار نمیدم؟ از کجا میدونی آسونه اتفاقا خیلیم سخته

به نظر من کادر درمان و مهندسان و کارگران معادن سخت ترین شغل رو دارن که تعطیلی هم ندارن

از متن تاپیک ات معلوم هست 

به نظر من کادر درمان و مهندسان و کارگران معادن سخت ترین شغل رو دارن که تعطیلی هم ندارناز متن تاپیک ا ...

چرا قضاوت می‌کنی 

کار هر کسی سختی خودشو داره 

دارم میگم مریضم سرم درد می‌کنه 

از سرما بینیم قرمز شده بود 

مثل این می مونه که الان برقا قطع بشه می تونید سرمای خونه رو تحمل کنید و کار کنید؟

ساختمان ادارات هم امروز یخچال بود با اینکه همه کت و پالتو تنشون بود اما گرم نمی شدیم

از سرما بینیم قرمز شده بود مثل این می مونه که الان برقا قطع بشه می تونید سرمای خونه رو تحمل کنید و ک ...

دقیقا هی میگن برید سرکار درک ندارن