2777
2789
عنوان

یه دندونپزشک ازم خوشش اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست
دانشگاه دولتی تهران قبول شده و ۱۸ ساله مستقل از روستا رفته اونجا و کاملا مستقله

موقعیت خوبیه باهاش حرفای نهایی رو بطن یسری چیز ها رو گوشزد کن اگه قصدش جدیه بیاد جلو چه اشکال داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مواظب باش خوشتیفته نباشه

شایذ عمدا میخاد با شما ازدواج کنه بعدا زیاد صدات در نیاد

شایذ با خودش فک کرده یکباز ازداوج کرده طلاق دوم براش سختره و منم دکتر هستم و فلان

خلاصه وقتی ی شرایطی خیلی ایداه ال بترس

دقیقا.اولش ازدواجی.بعدش که هیچانشون میاد پایین راحت به ی بهونه رها میکنن.مراقب باش.زیاد در دسترس نبا ...

بهش میگم دوستت دارم و مخبت را میکنم بهش

ولی 

تادحالا هر کی اومده سمتم گفتن نه قصد ازرواج نداریم دوستی پایدار میخواییم ک خب من نخواستپ

این اولیشه میگه ازرواج

ازدواجیا سنتی بودن ک خوب نبودن

البته من چند سال پیش ف ال گرفتم

گفت که جدا میشی با یه مجرد پولدار ازرواج میکنی که موهاش لخته اسمش دو تکه ای

این اون ویژگی ظاهری را نداره اسمش هم یک تکه ای تویراون ف ا ل هر چی گفت درست بود شمارشم دیگه ندارم تنفنیی گرفتم و باور نداشتم 

دقیقا.اولش ازدواجی.بعدش که هیچانشون میاد پایین راحت به ی بهونه رها میکنن.مراقب باش.زیاد در دسترس نبا ...

حالا من ازدواجیشم دیدم

یکی ار اشناهای ما با ی اقا وکیل محرد ازدواج کرذ

پسره ار هر لحاط بهتر بود

دختره هم دو بار قبلا ازدواج کرده بود ولی پسر هر جور شده دختر رو میخواست حتی خانواده دحتره راضی نبودن میگفتن بغد ب اختلاف برمیخوری

خلاصه بعد ازداوج معلوم شد اقا دوس داره زنش با مردای دیگه باشه این تماشا کنه….

حالا من ازدواجیشم دیدمیکی ار اشناهای ما با ی اقا وکیل محرد ازدواج کرذپسره ار هر لحاط بهتر بوددختره ه ...

وای نه این خیلی غیرتیه

حتی من چن بار اسم همسر قبلیم اوردم گفت بار اخر باشه میگی

حالا من ازدواجیشم دیدمیکی ار اشناهای ما با ی اقا وکیل محرد ازدواج کرذپسره ار هر لحاط بهتر بوددختره ه ...

من از سرکوفتهای بعدش میترسم که من مسکل نداشتم

اومدم تو رو گرفتم

یا بعدا ک شد ۴۵ تو اوج خوشتیپی من ۴۵ و شکسته 

بره خیانت کنه