2777
2789

به جون عزیزترین کسم حرفام واقعی توروقران گزارش نزنین کمکم کنین یه تاپیک زدم سریع ترکید😔 رفتم مغازه یکی از آشناها.خودش نبود و همکارش بود. گوشیمو دادم به همکارش ک یچیزی برام نصب کنه. نشستم اونجا یه ربع گذشت بیس دقیقه و همون‌جوری نیم ساعت گذشت و کارشو تموم نکرد چن بار بهش گفتم کی تموم میشه هی می‌گفت دیگه آخرشه.اون اونطرف میز بود من این طرف. آخرش من بلند شدم رفتم کنار میز وایسادم دیدم متوجه شدم پسره شلوارشو پایین اورده و ناحیه جنسیش معلومه همش دست میزنه بهش. من سریع گوشیو از دستش کشیدم و اومدم بیرون رفتم به مادرم گفتم.مامانم رفت دعواش کرد بعدش اومدیم خونه.من از اونموقع حالت تهوع شدید و سرگیجه و سر درد دارم مثل ابر بهار اشک میریزم میگم نکنه عکسامو برداشته باشه؟مامانم میگه نه عکساتو میخواد برداره چیکار کنه😔ولی آخه نیم ساعت گوشیم دستش بود من میترسم😭😭فردا می‌خوام برم به اشنامون که میشه همکارش بگم😔💔چه گوهی بخورم من😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گالری و قفل  نکرده بودی؟🫡

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

وا چه دلیلی داره به هر کس و ناکسی گوشی تونو بدین

فاملیت نبود میومدی بیرون خب

‏فکر کنم دیگه به قله رسیدیم اینا به ما نمی‌گن.به قله که برسی دیگه کاری نداری که؛ همه چی تعطیله. می‌شینی از منظره لذت می‌بری.😑