2777
2789
عنوان

دلیل چشم چران بودن زنان متاهل💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 13340 بازدید | 423 پست
بنظرت من الان چیکار کنم ب روی شوهرمم آوردم قهریم چیکار کنم دیگه شوهرم بهش محل نده اونم حد خودش بدو ...

به روی شوهرت کاش نمیاوردی 

اینجوری شاخکاش تیز تر شده 

ببین تو با روحیه ی اون هرزه بیشتر آشنایی

اگه ده درصد احتمال میدی ترسوئه 

در خَفا بچزونش و بشورش تو جمع هم جوری نگاهش کن که بفهمه تو فهمیدی 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

متاسفانه عروس خواهرشوهرم هست مجبوریم رفت آمد کنیم هربار بریم اونم اونجاس هر ۳ماه یک بار من برام مهم ...

چند سالشه؟

وای شوهرت ناموس خواهرش رو دید میزنه 

من جای شوهرت بودم میمردم از این ننگ 

باز خوبه فامیل خودشه 

چه عروس پستی داره 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بعضی مردا و زنها حال به هم زنن

اره خیلی بعضی مردا هرزه هستن اما خود خانما همه رفتار خوبی ندارن اول خود خانم نخ میده  من از همسرم دفاع نمیکنم ولی زن باید درست رفتار کنه حالا هر کی میخوا باشه شخصیت داشته باشه و برای خودش ارزش قائل باشه 

این حرفها چیه داری میگی ؟ابنو گفت بعد دندوناش هنوز سر جاشه؟؟؟؟

من نسبت به اون کاربر حس خوبی ندارم 

این حرفا طبیعی نیست...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حقیقتا منم حالم خیلی بد شد ....منم بدترین تجربه هارو داشتم اما شوهرت مرزهای بی حیایی و د ی و ث بودن ...

اره شوهر من در دوران مجردیش زن باز بوده و خیلی دوس دختر داشته اما خود اون طرفم رفتار مناسبی نداشته و باعث میشه ی مرد راجبش اینجوری حرف بزنه 

من زل نمیزدم ولی فکر میکردم مثل فامیل خودمن میگفتم‌میخندیدم زناشون حساس شده بودن😂😂😂اه اه اه چقدر ...

من برخلاف تو همیشه خودمو می‌گرفتم انگار از دماغ فیل افتادم هنوزم اینجوری ام

اول از شوهرت میپرسیدی تو از کجا فهمیدی داره نگاه میکنه؟حتما شوهرت نگاه کرده که اونم نگاه کرده بعدشم ...

متاسفانه پیش اونا همیشه پیش هم خوبیم میگیم میخندیم اون انگار از اخلاق شوهرم خوشش اومده   شوهرم با سگ فرقی نداره ولی پیش زن ها خودش خوب جلوه میده‌ . شوهر اون محل سگ بهش نمیده البته سبک نیست مثل شوهر من بشدت باشخیصت ولی انگار سرد مزاج. شوهر عوضی گرم مزاج  از رفتاراش میشه فهمید که اون زن فهمیده 

متاسفانه پیش اونا همیشه پیش هم خوبیم میگیم میخندیم اون انگار از اخلاق شوهرم خوشش اومده شوهرم با سگ ...

خب دوتا راه داره یا باید کمتر بری و بیای یا باید اون روی سگ شوهرتون بهش نشون بدی 😄😄😄

اگر همسرتون هم اهل جلب توجه و نگاه کردن به زن ها هست بله باید بترسید هر چند ممکنه اشتباه از نگاه اون ...

شوهرم دقیقا نگاه زن ها میکنه و جلب توجه میکنه  ولی هیج وقت ب این زنه نگاه نمیکرد نمیدونم چرا شب نگاه کرد بنظرتون بخاطر خوردن الکل میشه این نگاه ها 

متاسفانه پیش اونا همیشه پیش هم خوبیم میگیم میخندیم اون انگار از اخلاق شوهرم خوشش اومده شوهرم با سگ ...

اه چه بد شانسی خواهر

شوهرم دقیقا نگاه زن ها میکنه و جلب توجه میکنه ولی هیج وقت ب این زنه نگاه نمیکرد نمیدونم چرا شب نگاه ...

صد در صد 

ماشاالله کلکسیونیه واس خودش😑😑😑