2777
2789
عنوان

یعنی بخاطر خوردن قرص ال دی اینجوری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 21 پست

تنظیمات هورمونی بدنت بهم ریخته.معمولا ۳ الی ۵ روز بعد از قطع ال دی خونریزی شروع میشه. اینکه روز پنجم خوردین هیچ اشکالی نداره چون ال دی اصولا به جز ماه اول تو ماه‌های بعدی روز پنجم پریودی خورده میشه. اشتباه شما این بوده که ادامه ندادین و قطعش کردین و برای همین دوباره پریود شدین.

فکر کنم اشکالی نداشته باشه موقع پریود برین حرم. فقط نباید نزدیک ضریح بشین و یا وارد مسجد گوهرشاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوارضی نداشت واست؟ پریودت چند روزه قط شد ؟

بعد از اینکه قطع کردم و دوباره پریود شدم حدود چهار پنج روز دوباره خونریزی داشتم،همون موقعی که خوردم خیلی حالمو بد کرد و معده درد و حالت تهوع شدید گرفتم بعد از چند ساعت و اینکه الانم از موعد پریودم گذشته و هنوز نشدم،بیبی چک‌هم میزنم منفیه

تنظیمات هورمونی بدنت بهم ریخته.معمولا ۳ الی ۵ روز بعد از قطع ال دی خونریزی شروع میشه. اینکه روز پنجم ...

یعنی واسه همونه که الان پریود نمیشم؟خیلی ترشح دارم صورتمم جوش زده ولی نمیشم حتی گاهی اوقات علائم پریود رو دارم،بیبی چک‌هم میزنم منفیه

شاید چون تازه پریود شدین، برای همین بعد از قطع ال دی دوباره پریود نشدین چون ضخامت(فکر کنم آندومتر) هنوز کم هست،برای همین خونریزی ندارین.

نگران نباشید منم پارسال بدون اینکه باردار باشم به خاطر قطع ال دی ۳ ماه پریود نشدم، رفتم دکتر قرص دفامد بهم داد، خوب شدم.نهایت اگر نشدین برین دکتر.