2777
2789
عنوان

اینایی که عکس میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 22 پست
خب بعضیا زود شات میگیرن

من عکس گذاشتم یکی که میگن

وقیح نامی هست تو پیجش گذاشت

اصلا اهمیت ندادم که بسوزه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

همچین ناشناس هم نیست خیلیا ممکنه طرفو ببینن و بشناسنش ولی بروز ندن و برن تاپیکاشو بخونن تمام زندگیشو بدونن ایییینننننهمه کاربر خواننده خاموش هستن که میان تو تاپیک و میخونن و میبینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هیچ وقت نذاشتم و نمیذارم ولی به نظرم موردی نداره آخه با یه عکس کی سواستفاده میکنه العان همه عکساشونو میزارن(حتی عکس عروسیشونو ) اینستا و کانالای مخلتف توی تلگرام و روبیکا و...عادی شده به نظرم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عکسی رو می‌زارن که واسه پروفایل هم استفاده میشهلختی که نمیذارن سایت

نه این مه نه مثلن بکی رل میزنه میره عکسه طفولیت میده یا تو برنامه های دیگه عکس پروفایلشونو  عکس اون میزارن

نه این مه نه مثلن بکی رل میزنه میره عکسه طفولیت میده یا تو برنامه های دیگه عکس پروفایلشونو عکس اون ...

نه بابا در این حدم نیست زیادی حساس شدی

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

من میترسم شناسایی بشم با اینکه ههیچی جز اسم خودم نمیگم😁😁😂😂

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊