2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که شوهر هاشون پزشکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 168 پست
اون رشتش پزشکی نبوده خواهر دندونپزشکی بوده کلا الان بهشون بر میخوره😂

عه ؟ نمیدونستم😂😂

من دوستای پزشک دارم 

ولی دندون پزشک ندارم 

فکر میکردم یکیه 

خلاصه مهم اینه ک ماهی ۲ درمیاره 🤣

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس تو از پزشکا متنفرم مردهای مهندسی خیلی جذابن بیا دانشگاه ما پسرای مهندسی اینقدر باشعور و خپشگل ...

منم  ار مهندسا  واقعا  بدم میاد   برعکس  حس  میکنم  اخلاقشوو خوب نیس   زن رو درک نمیکنن

من ب پرستار هم راضی بودم 

بخاطر اینکه همیشه تحت فشار بودم و دوسه داشتم یکی باشه یه چیزی بدونه 

کاش پرستاری خونده بودم 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
من مهندس خوشم نمیاد خشک خشن رسمی برخورد میکنن خیلی خودشون رو میگیرن زن رو درک نمیکنن

پزسکا اتفاقا خودشون را خیلی میگیرن فکر میکنن از دماغ فیل افتادن اتفافا پسرای مهندسی خیلی صمیمی تر هستن

اینکه یه خانم پزشک با مثلا یه وکیل ازدواج کنه یعنی با پایین ار از خودش اردواج کرده به نظرتون؟

ن برعکس پایینتر گفتم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عه ؟ نمیدونستم😂😂من دوستای پزشک دارم ولی دندون پزشک ندارم فکر میکردم یکیه خلاصه مهم اینه ک ماهی ۲ د ...

بله جدان مهم پولی که درمیارن نیست مهم اون تایمیه که ندارن با خانواده بگذرونین🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حس میکنم زن رو درک میکنن با بدنشون آشنایی کامل دارن تحصیل کردن افکارشون بروزو خانواده دوستن

نه لزوما ...

یه تعدادیشون واقعا اینجوری نیستن 😅حالا نمیشه آماری گفت ولی درباره ی هر پزشکی صادق نیست 

🤍🩶🖤