2777
2789

سلام

من چند روز پیش اینجا تاپیک زدم عکس دونه ها رو گذاشتم

دوستان گفتن آبله مرغونه

دکتر بردم گفتن ب احتمال آبله است،یه پماد و قرص و دیفن هیدرامین دادن

الان ی دکتر دیگه بردم گفتن احتمالا کهیره،حساسیت زده

دیگه بعد دو هفته دونه هاش باید خشک میشد و دونه نمیزد ولی باز دونه میزنه

دلم ریش میشه بدن بچه رو میبینم

تو رو خدا شما پماد یا کرم خوب سراغ دارید؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه بدنش شده این دونه ها😭

آبله مرغانه

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

من سه هفته پیش ابله مرغون گرفتم رفتم دکتر برای خارشش پماد کالامین داد

ب منم همینو داده ولی اصلا تاثیری نداره

واسه شما تاثیر داشت؟دونه ها این شکلی بودن؟

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
آبله مرغانه

مرسی عزیزم

یعنی کهیر نیست؟

آخه خودش میگه از درون دارم میسوزم😢

راهی نیست ک جاشون نمونه؟

ب منم همینو داده ولی اصلا تاثیری ندارهواسه شما تاثیر داشت؟دونه ها این شکلی بودن؟

منم کاملا خارشم را قطع نمیکرد فقط یکم بهترش میکرد 

اره منم دونه هام همین شکلی بودن 

عزیزم تا وقتی کامل خوب بشه 

دور و برش بوی عطر نباشه بوی سرخ کردنی رو حس نکنه 

ویتامین سی زیاد بهش بده مخصوصا با لیمو شیرین 

صبح ها بهش خاکشیر بده ناشتا 

بهش گوجه و بادمجون و باقله و تخم مرغ نده

منم کاملا خارشم را قطع نمیکرد فقط یکم بهترش میکرد اره منم دونه هام همین شکلی بودن

ممنون عزیزم

من هر چی آلوورا میزنم،با آب سرد میشورم،پماد میزنم تاثیر نداره؟

تا چند وقت این دونه ها میمونن؟

عزیزم تا وقتی کامل خوب بشه دور و برش بوی عطر نباشه بوی سرخ کردنی رو حس نکنه ویتامین سی زیاد بهش بده ...

مرسی عزیزم

خیلی یه دنده است واسه غذا،فست فودو نتونستم حذف کنم

ولی خیلی رعایت میکنم

میترسم دونه هاش بمونه):

خیلی بزرگ و برجسته ان

زیاد هم میخارونتشون

ممنون عزیزممن هر چی آلوورا میزنم،با آب سرد میشورم،پماد میزنم تاثیر نداره؟تا چند وقت این دونه ها میمو ...

من تا سه چهار روز اول که وضعیت دونه هام داغون بود و همینجور میزد ولی بعدش دیگه کم کم خشک شد

دیگه باید دوره اش بگذره ولی بهش چیز های خنک بده مثل خاکشیر 

من تا سه چهار روز اول که وضعیت دونه هام داغون بود و همینجور میزد ولی بعدش دیگه کم کم خشک شددیگه باید ...

ممنون عزیزم

دوس نداره،ب زور ی ذره میخوره

تخم شربتی ولی دوس داره،مجبورم اونو بهش بدم

خیلی لطف کردی

مرسی عزیزمخیلی یه دنده است واسه غذا،فست فودو نتونستم حذف کنمولی خیلی رعایت میکنممیترسم دونه هاش بمون ...

وای نذار بخارونه من با اینکه به صورتم دست نگذاشتم یکیشون  الان گود شده