2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به مادر

72 بازدید | 6 پست

با همسری که تا حرفتون بشه بره خونه مامانش و شبم بمونه اگه من برم خونه مادرم و اصلا تو خونه خودتون نباشه دنبال اشتیم نباشه چه رفتاری باید کرد خواهش میکنم راهکار بدین انجام بدم🙏🙏

جالبیش اینجاست حتی اگر مثلا عصر خونه نباشم بعد کار بیاد میگه نمیخوام توخونه تنها باشم یا تنها غذا بخورم یا تنها بخوابم میره خونه مامانش مثلا غذارم میبره اونجا بخوره

سراین خیلی دعوا شده میگه خط قرمزم مادرمه ولی این وسط مادر کاره ای نیست خودش مشکل داره میگه زحمتمو کشیده ولی منو مامانش هیچ مشکلی نداریم این هی بند میکنه به مامانش🙂🙃چندبار گفتم هی مادرم میگی باید اولویت من باشم با مامانت چیکار دارم گفت منم با تو چیکار دارم سنگش افتاده روسرت ولی مشکل تو خودشه و مامانشم کاملا حمایت میکنه عین پناهگاهه کاملا لوس بار اورده خیلی خستم از این وضعیت🙂🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی مادرش اذیتت نمیکنن و باهات خوبه

چه اشکال داره ؟

یکی در میون خودت هم همراهش برو 

وقتی مرتب دوتاتون برید دیگه عادی میشه براش 

البته نه اینکه بری بعد تا حرفتون شد به رخش بکشی....

عادی و معمولی می‌رید و برمیگردد 

وقتی انقد مادرش رو دوست داره(که خوبه هم)

شما سعی نکن این محبت رو کم کنی

وگرنه بد جلوه میدی پیش همسرت 

مادرشه 

غریبه که نیست 

باز خوبه می‌ره اونجا 

وقتی مادرش اذیتت نمیکنن و باهات خوبهچه اشکال داره ؟یکی در میون خودت هم همراهش برو وقتی مرتب دوتاتون ...

هر چیزی تعادلش خوبه ایشون وابسته اس به مادر جوری نیس که بره تموم شه زنگهای مداوم رفتنهای هرروزه شب موندن های زیاد من شرایطشو ندارم هرروز برم بچه کوچیک دارم هی میگه ترس مرگ مادرمو دارم یهو تو ی بحثی که اصن ربطی به مادرش نداره میگه بلایی سر مادرم بیاد فلانت میکنم مدام میگه اولویت مادرمه بعد هم بریم نهایت یساعت دوس دارم بشینم نه سه ساعت زوریه مگ

هر چیزی تعادلش خوبه ایشون وابسته اس به مادر جوری نیس که بره تموم شه زنگهای مداوم رفتنهای هرروزه شب م ...

مگه من گفتم زوری ؟

وقتی نظر میگیری 

نظر می‌شنوی دیگه 

اجباری نیست 

میتونی تغییر رویه بدی 

میتونی بری مشاور 

میتونی هم کاری نکنی و زندگی خودت و بچه ت تلخ کنی