2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میگم شاید نباید بلاک میکردم ولی ایشون گقتن بیا با من باش بعدم، ازدواج کن.. این ب نظرم توهین بود

درسته توهین بود این که ازدواجی نیست اوکی ولی بقیه حرفاش نشونه تعهد نداشتنه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

خوب گفت دوست باشیم بریم بیایم وحتی شاید کمی نزدیکتر بشیم ولی خاستگارداشتی ازدواج کن

بعضی ها واقعا از لحاط شغلی و مالی امکان ازدواج ندارن.خب تویی که دنبال ازدواجی دلیلش نباید برات مهم باشه.مهم اینکه نمیخواد ازدواج کنه شمام بجای بلاک توضیح بده و خداحافظی کن.

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

بعضی ها واقعا از لحاط شغلی و مالی امکان ازدواج ندارن.خب تویی که دنبال ازدواجی دلیلش نباید برات مهم ب ...

من، احساس کردم از من خوششون نیمد وگرنه برای ازدواج قرار. گذاشتیم یهو گفتن دوستی معمولی.. اون میتونه، ازمن توضیح بخاد