2777
2789
عنوان

مادر نامزدم پیام داده بهش چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 123 پست
چندتاکیلیپ اینستادیدم شمالی بودن رسم داشتن

مازندران هستیم رسم نداریم البته شهرها و اقوام مختلف رسوماتشون فرق می کنه. در جواب اون کاربر گفتم که گفته بودن ندیدند جایی رسم نباشه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این چیزا برای من زیاد مهم نبود خودم سرکار میرفتم و دستم تو جیب خودم بود... از این رسمها هم نداریم ولی زن بابام گیر میداد چرا فلان کار رو نکردن و... اصلا نذاشتم دخالت کنه چون اوضاع شوهرمو میدونستم و نذاشتم بینمون کینه ایجاد کنه. همش میگفت پسر همسایه برای عید فلان چیز رو برده برای نامزدش یا برای یلدا... خلاصه الان دو ساله که پسر همسایه که همزمان با ما نامزد کرد بیچاره فوت کرده و دو تا بچه ازش مونده... آدم از آینده اش خبر نداره چرا برای یه رسم بیخود اوقات همدیگر رو تلخ می کنین اونم تو این شرایط بد اقتصادی... 

این چیزا برای من زیاد مهم نبود خودم سرکار میرفتم و دستم تو جیب خودم بود... از این رسمها هم نداریم ول ...

واسه رسم نیست ، اصلا اگه به منه که من مهریه هم از کل دخترای فامیلمون کم تر گفتم سر همین خونواده ام خیلی ازم دلخور شدن

چرا دیشب سرکارم گذاشت؟

احساس میکنم خورد شدم

واسه رسم نیست ، اصلا اگه به منه که من مهریه هم از کل دخترای فامیلمون کم تر گفتم سر همین خونواده ام خ ...

چرامهریه کم گرفتی؟ 

سرخود بازی درنیار، بکذار باخانواده ات طرف باشن، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چرامهریه کم گرفتی؟ سرخود بازی درنیار، بکذار باخانواده ات طرف باشن،

این شازده همینطوریشم توهم توطئه داره فکر میکنه اگه کسی پیششه دوسش داره باهاش خوب حتما یه واسه خاطر پول و موقعیتشه یا نه حتما میخواد بهش آسیب بزنه

دلم نخواست راجع به منم همین فکرو کنه 

با مادرشوهرت در مورد رسوماتشون صحبت کن اگه گفت ما رسم نداریم بگو ولی ماداریم ، من هیییچ رسمی واسم ان ...

دوست من دخترش فردا عقد میکننن، اومدن خواستگاری، همه رسم ورسوماتشون گفت، مادرداماد هم همینطور، اینطوربه نظرم بهتره، اختلاف پیش نمیاد

دوست من دخترش فردا عقد میکننن، اومدن خواستگاری، همه رسم ورسوماتشون گفت، مادرداماد هم همینطور، اینطور ...

فکر نکردم اینطوری خوردم کنن

بعد انقدر هول هولکی شد که هیچکس حواسش به این چیزا نبود دیگه

این شازده همینطوریشم توهم توطئه داره فکر میکنه اگه کسی پیششه دوسش داره باهاش خوب حتما یه واسه خاطر پ ...

هیچ وقت هیچ وقت ازخودت نزن تاخودت اثبات کنی به دیگران

این شازده همینطوریشم توهم توطئه داره فکر میکنه اگه کسی پیششه دوسش داره باهاش خوب حتما یه واسه خاطر پ ...

فک‌نکن قدرتو میدونه بااین کار 

اتفاقا خودتو کوچیک میکنی میک این حدش همینقدره برای همینم برات کم میزاره