2777
2789
عنوان

بنظرتون کار من اشتباه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دوست داره راجب این مسایل هر چی میشه ازش پنهان نکنم از پنهون کاری بدش میاد

واقعا که! 

ببخشید ولی خیلی بچگانه عمل کردی

چه دلیلی داره کل روزمره خودت رو بذاری کف دستش!

تو خودت یه موجود عاقل و مستقل و بالغ هستی این کارها چیه! 

یعنی یه همسایه قدیمی ببینی احوال بچه‌اش بگیری باید بری بهش بگی 

این یه احوال پرسی عادی بود دیگه تموم شد و رفت

فوؤووقش نهاااایتا اگر بنده خدا مجتبی مزاحمت جدی ایجاد کرده بود و خودت از پسش برنمیومدی جناب پارتنر در جریان میذاشتی

واقعا که! ببخشید ولی خیلی بچگانه عمل کردیچه دلیلی داره کل روزمره خودت رو بذاری کف دستش!تو خودت یه مو ...

اخه حس میکنم فکر می‌کنه من می‌خوام یه اشتباهی کنم یه می‌خوام خیانت کنم.. بهم اعتماد ندارم حس میکنم با اینکه من خودم خودم رو میشناسم می‌دونم همچین آدمی نیستم.. ولی حس میکنم اون اعتماد نداره

چون که بهم گفته هیچی و ازم پنهان نکن و از پنهون کاری بدش میاد ..

به درک که بدش میاد خودت رو از همین الان ضعیف نشون نده که به کنترل‌گری‌ات عادت کنه

پنهون کاری منظورش کثافت کاری هایی مثل پسرهاست که در آن واحد هزارتا خلاف انجام میدن و صداشم در نمیارن

فکر کردی پسرها خودشون همه فعل و انفعالات‌شون میان بهت میگن!

اخه حس میکنم فکر می‌کنه من می‌خوام یه اشتباهی کنم یه می‌خوام خیانت کنم.. بهم اعتماد ندارم حس میکنم ب ...

یکم بیشتر به انتخابت فکر کن، کسی که خودش ریگی به کفش‌اش هست و زیرآبی میره، آمار بقیه رو هم در میارن و شکی و بددل هستن

به درک که بدش میاد خودت رو از همین الان ضعیف نشون نده که به کنترل‌گری‌ات عادت کنهپنهون کاری منظورش ک ...

والا بخدا من آدم سالمی هستم یه بار تو زندگیم همچین مسیری نرفتم.. بهم گفته اکسش چهار بار بهش خیانت کرده ... الان فکر می‌کنه منم اینجوریم.. یکی یه سلام بده قراره منم این کارو کنم..

هدفت از انتخاب شخص دوم بعنوان همراه، رسیدن به «آرامش» و «کمال» و «شادی» در کنار همدیگه باشه

اگر اینارو ازت بگیره کنسله

که این آقا با کنترل‌گری‌اش و شک‌های بی‌موردش نه آرامشی برات میذاره بمونه نه می‌ذاره ترقی کنی و در نهایت فقط تو هستی که آسیب میبینی و افسرده و داغون میشی و اونم در نهایت سر یه بهانه واهی ترکت می‌کنه و تو میمونی ضربه به احساس پاکی که روی چنین شخصی حساب کردی

خودت دست کم نگیر، تو لایق بهترین‌هایی