2777
2789

گهواره بچم تقریبا این شکلیه 

کف گهواره یه بالش بزرگ گذاشتم کف اومده بالاتر 

اگه بالشو بردارم خبلی منحنی و گود میشه

حالا مشکل اینه وقتی داخل این میخوابونم بی سروصدا بیدار میشه یا میشینه که گهواره شروع میکنه تکون خوردن ممکنه بیفته یا میشینه سعی میکنه خودشو بندازه بیرون 

یعنی اگر مشغول کاری باشم خطرناکه

کمربند هم داخلش داره ولی بخاطر اینکه بچم تو خواب زیاد میچرخه میتریم خدای نکرده بپیچه دور گردنش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه باشم مکرومه اضافه میکنم دور تا دورش دیواره هاش بلندتر بشه ولی فک کنم خیلی زشت بشه 🥲

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

رو زمین پتو اینا بزار که اگه خدایی نکرده افتاد چیزی نشه ببین میتونی ارتفاعش رو کم کنی بالش خیلی بلند ...

بالش کوتاه گذاشتم ولی چون پسرم شیطونه خیلی تلاش میکنه خودشو بندازه بیرون

به فکرم رسید با طناب دور گهواره بپیچم نتونه بشینه

ن بچه ی راهی پیدا میکنه آخر تو ی کاری کن تاب نخوره سفتش کن ب پایهه

یا توری بخر با ی چندتا چیز مثل میله یا آماده هست بکش دور گهواره تور رو ببینه نخواد در بیاد

من اگه باشم مکرومه اضافه میکنم دور تا دورش دیواره هاش بلندتر بشه ولی فک کنم خیلی زشت بشه 🥲

زشتی و قشنگی برام مهم نیست

مکرومه چجوری اضافه کنم یعنی خودم ببافم؟ کجاش وصل کنم

من چند ماهه استفاده میکنم دخترم الان ۶ ماهشه اصلا نیوفتادهیعنی بعدا ممکنه بیوفته؟

من تا ۸ ماهگی مشکلی نداشتم

از وقتی یاد گرفت خودش از حالت خوابیده بتونه بشینه خطرناک شد. وگرنه در حالت خوابیده که نمیفتن