2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم خانم ها بیان فقط سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست

هر کدوم ۵۰۰ تومن با یه جعبه شیرینی 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه واقعا لازم نیست شما باید الان بفکر این باشین چجوری مسائل مالی تون رو مدیریت کنین که بتونین زندگی تشکیل بدین، اصلا لازم نیست کادو طلا بگیرین

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

بسم الله😑😑

نه این چه کاریه اون وقت؟ اونا کادوهای شما هستن نه اینکه بری بدی انگشتررر😑😑برا کادو‌،بد عادتشون نکن

در حد توانت یه چی بخر با یه شاخه گل

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

سال های دیگه مخصوصا برای مادرشوهرت کمتر از طلا بگیری برات ممکنه حرف دربیاره

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
نه نکن عزیزم وقتی تنها دارایتون همینه...جوگیر نشو بشین سرجات ما هم اوایل از این کارا کردیم الان پشیم ...

دقیقاااااا،این حرف شمارو با پوست و استخوان درک میکنم ،خیلی وقتا جو گیر شدم یه خرجایی برای یه عده بی لیاقت کردم که تا حالا برای من اونا ۱۰۰ تومن خرج نکردن

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

درست نیست عزیزم اول کار همچین خرج سنگینی رو دستش بذاری.  درسته که مامانا ارزششون خیلی خیلی زیاده ولی مطمین باش اونا هم چنین انتظاری ندارن و خوشبختی شما براشون مهمه.  یه هدیه اقتصادیتر برای یادبود و دستبوسی بگیرین خیلی هم خوشحال میشن. 

منم بگم نه یا کافیه

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
درست نیست عزیزم اول کار همچین خرج سنگینی رو دستش بذاری. درسته که مامانا ارزششون خیلی خیلی زیاده ولی ...

اخه شوهرم گفت 10 دومنش من برمیدارم بدهی و قسطمو بدم

بسم الله😑😑نه این چه کاریه اون وقت؟ اونا کادوهای شما هستن نه اینکه بری بدی انگشتررر😑😑برا کادو‌،بد ...

اخه شوهرم گفت 10 دومنش من برمیدارم بدهی و قسطمو بدم