2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو انتی منظورته؟ بگو ببینم بلدم

عزیزم من سونو انتیم ۱.۹ بود بعد الان اون ازمایش خون که ازمون میگیرن با انتی جوابش اومد دادم دکتر ریسکم بالا زده گفت باید سلفری بدی الان عکس ازمایشم میفرستم 

نه میگن سنت بالاس انتی بالا میزنه عکس میفرستم تو رو خدا هر کی میدونه بهم بگه

مگه سنت چقدر بالاس؟ منم ۳۴ هستم ولی همچین چیزی نگفتن عدد انتی هم خوب بوده ببین شاید آزمایشگاهت خیلی حساس بوده معمولا اونایی که عدد انتی اوکی هست جواب سلفری هم اوکی میشه نگران نباش

عزیزم نگران نباش ،برای آرامش خودت برو ازمایش بده منم رفتم دادم ولی احتمال خیلی خیلی زیاد بچه سالمه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
عزیزم نگران نباش ،برای آرامش خودت برو ازمایش بده منم رفتم دادم ولی احتمال خیلی خیلی زیاد بچه سالمه

منم سلفری دادم امروز ولی جوابش طولش میکشه متوجه شدین چیزی از انتی من 

۳۷ عزیزم اره ازمایشگاهش خیلی حسای

بعضی آزمایشگاه ها برای سن بالای ۳۵فاکتور ریسک بالایی در نظر میگیرن،والا همه جا میگن عدد انتی بین یک و دو باشه عالیه نگران نباش آزمایش سلفری یه آزمایش خون هست از خودت میگیرن به احتمال ۹۰درصد هم جوابش خوبه و بچه سالمه ریسک فقط برای سن بالا رفته