2777
2789
عنوان

امتحان امروزمو ده هم نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 68 پست
این رشته دانشگاهه یا دبیرستان؟

دبیرستان کامپیوتر فنی خوندم

دانشگا اینترنت و شبکه های گسترده، فناوری اطلاعات هم بهش میگن ی اسم دیگم داره it

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دبیرستان کامپیوتر فنی خوندمدانشگا اینترنت و شبکه های گسترده، فناوری اطلاعات هم بهش میگن ی اسم دیگم د ...

اها موفق باشی

حالا رشته با رشته فرق میکنه من ارزوم اینه برگردم سال کنکورم درست درس بخونم

۱۲ولی از امروز بود برا ما

امتحانات بعدی تلاشت رو کن

با روخوانی هم نمیتونی نهایی بدی حتی پاس هم نمیشی

این نمرات مدرسه مهم نیستن ناراحت نباش 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اها موفق باشیحالا رشته با رشته فرق میکنه من ارزوم اینه برگردم سال کنکورم درست درس بخونم

برا رشته من زیاد کارهست تو همه ازمونای استخدامی هست تو همه شرکتا کارخونه ها دفترا..همه جا رشته من طرفدار داره

پارتی میخواد

دوستام دوتاشون تو دوتا کارخونه های بزرگ شهرمون مشغول ب کارشدن

یعنی تر بلد نبودن..فقط با پول و رشوه مدرک گرفتن اخرشم رفتن یجای خوب سرکار

ماهم ک اونهمه درس بخونیم تلاش کنیم اخرشم هیچی:)

فکر میکنی بستگی ب رشته داره الان اکثر رشته ها همینطوریه.تا پارتی نداشته باشی جای خوبی نمیتونی بری مشغول بکارشی،حتی اجازه نمیدن خودتو نشون بدی ک بخوان تصمیم بگیرن ک تورو جایی براکاربخوان

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
تو مسجد مامان دوماد خیلی نگات می‌کرد؟ واکنششون چی بود؟ بعد چند وقت اومدن خواستگاریت؟ خواهرم مادر کرا ...

نه واسطه داشتیم

واسطه رفت اوردشون رو ب رومون نشستن من خندم گرفته بود 

ضایع تر از اونا نداشتیم😂

فرداش واسطه زنگ رد بزا یکی من گفتم سنم کمه قصد ازدواج ندارم

پس فرداش زنگ زد برا علی نمیدونم تو ی روز چ تغییر و تحولی ک پیدا کردم ک گفتم حالا اینا بیان ببینم چی میشه😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

برا رشته من زیاد کارهست تو همه ازمونای استخدامی هست تو همه شرکتا کارخونه ها دفترا..همه جا رشته من طر ...

تو رشته ما اگر درست خوب باشه استعداد درخشان میشی طرح جای بهتر میافته دانشگاه بهتر قبول میشی تو تخصص تاثیر داره

نه قرار بود ماه پیش عقد کنیم گفتم کامل همو نشناختیم انداختیم عقبچهار ماهه نامزدیم

خوب کردی اول درستو بخون بعدم بگو حتما میخوای دانشگاه بری چون اگر عقد کنی و حق تحصیل رو تو عقدنامه نیاری همسرت میتونه اجازه نده بری دانشگاه و توهم دیگه نمیتونی بری

وقتی اینجور تاپیکارو میبینم خندم میگیره،از حال قبل خودم..تهش هیچی نیساسی خودتو اذیت نکن بعدنا ب حال ...

من حرص نمیخورم 

ناراحتم ک ب مامانم و نامزدمو و عمه ی نامزدم قول داده بودم نهایت تلاشمو کنم ولی نکردم

میترسم دعوام کنن

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

تو رشته ما اگر درست خوب باشه استعداد درخشان میشی طرح جای بهتر میافته دانشگاه بهتر قبول میشی تو تخصص ...

بعد ک مدرکتو گرفتی متوجه میشی هیچ تاثیری نداره همه اونایی ک گرفتن فهمیدن

بعد ک مدرکتو گرفتی متوجه میشی هیچ تاثیری نداره همه اونایی ک گرفتن فهمیدن

عزیزم اینکه شما نتونستی تو شغلی که همه جا میخوان کار گیر بیاری دلیل نمیشه بقیه رو ناامید کنی