2777
2789
عنوان

کسی اینجا دیسک گردن داره

71 بازدید | 20 پست

من ۲۹ سالمه دیسک گردن گرفتم 

نمی‌دونم این چه بدبختیه

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
شغلت چیه؟

من یه مدت بافتنی کردم و 

کارمو بیشتر با گوشی هست اینطوری شدم

خوب میشه به نظرت؟

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیسک و ارتروز. از ۲۶و۲۷سالگی دارمبا دیسک کمر و سیاتیک و از این قبیل مشکلات

دیسک گردن دارین؟

بهتر شدین ؟

کاش منم دیسک گردن داشتم لااقل میتونستم راه برم و به کارام برسم دیسک کمر دارم و افتادم تو جا

دیسک گردن هم بده سرت نمیتونی تکون بدی

دستات فلجن هیچ کاری نمیتونی بکنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاش منم دیسک گردن داشتم لااقل میتونستم راه برم و به کارام برسم دیسک کمر دارم و افتادم تو جا

نگو منم دستم الان کار افتاده

به هیچ کاری نمیتونم برسم به زور دارم تایپ میکنم

دیسک گردن دارین؟بهتر شدین ؟

گفتم که دیسک و ارتروز ۵سالی هست

و البته ابن دوتا باعث شده بود تنگی کانال کارپال هم بگیرم که افتضاحه

هم گوشی هم بافتنی و هم کار با کامپیوتر ممنوعه. اگه رعایت کنی کارت به جراحی نمیرسه

بافتنی که نمیکنم دیگه

گوشی رو چیکار کنم چه جوری رعایت منم

گفتم که دیسک و ارتروز ۵سالی هستو البته ابن دوتا باعث شده بود تنگی کانال کارپال هم بگیرم که افتضاحه

شما برای دیسک کمر کاری نکردین؟دکتر به من گفته جراحی باید بکنی

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
شما برای دیسک کمر کاری نکردین؟دکتر به من گفته جراحی باید بکنی

چند سالته؟؟

جراحی برای بعضی موارد ضروریه مثل پارگی دیسک یا تنگی کانال که درمان دبگه ای نداره

ولی جراحی کنی هم تا اخر عمر باید مراقبت کنی

چندتا دکتر برو من دکتر کایروپکتیک رفتم و خداراشکر راضبم هم گردنم هم کمرم

ورزش های اصلاحی انجام میدم و حتی باشگاه میرم

استخر عاالیه و استراحت و مراقبت 

در کل یه مدت استراحت کنی با کارهای اصلاحی دردت سبک میشه و دیگه شدید نیست بقیه اش هم باید باهاش راه بیایی